Povezane vesti
Dečak koji je hapšen zbog više desetina krađa, opet pobegao iz ustanove u Novom Sadu
NoviSad.com 05.01.2024
Novi Sad - Trinestogodišnji dečak, koji je 3. januara uhapšen zbog sumnje da je zajedno sa jednim šesnaestogodišnjakom počinio više krađa, hapšen je i ranije, a sumnjiči se za više desetina krađa, kao i da je sa mlađim bratom prebio starijeg… »
Dečak osumnjičen za mnoštvo krađa, jedan od braće koji su pretukli starca u Tovariševu, nakon smeštanja u CSR, ponovo je…
Moj Novi Sad 05.01.2024
Trinaestogodišnji Novosađanin Z. N. koji je uhapšen nakon bega iz Centra za socijalni rad (CSR) gde je smešten zbog sumnje da je proteklih nedelju dana počinio više pljački širom Novog Sada ponovo je pobegao iz te institucije, a ovoga puta sa… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 33 povezane
Ilija Kostić ispričao šta se dogodilo ispred suda i u stanici, Udruženje policajaca zahteva hitnu reakciju ministra Dačića
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 24 povezane
Potonuo brod kod Egipta, potraga za preživelima; Ambasador Srbije: Nije bilo naših putnika
RTS pre 2 satajoš 24 povezane