Povezane vesti

Marija Šerifović svim roditeljima postavila ozbiljno pitanje! Pevačica nakon što je postala majka ima jednu nedoumicu

Marija Šerifović svim roditeljima postavila ozbiljno pitanje! Pevačica nakon što je postala majka ima jednu nedoumicu

Kurir 05.01.2024
Marija Šerifović postala je majka krajem 2023. godine, i od tada uživa u ulozi roditelja. Međutim, sada je na svom Instagram profilu svim roditeljima postavila pitanje koje je generalno aktuelno među roditeljima, kada dobiju dete. Ona je postavila… »
"Imam pitanje za sve vas koji ste roditelji i koji niste": Marija Šerifović se obratila pratiocima sa jednom nedoumicom

"Imam pitanje za sve vas koji ste roditelji i koji niste": Marija Šerifović se obratila pratiocima sa jednom nedoumicom

Mondo 05.01.2024
Marija Šerifović je svima postavila ozbiljno pitanje koje je muči od kad je postala majka! Marija Šerifović je svima postavila ozbiljno pitanje koje je muči od kad je postala majka! Marija Šerifović postala je majka krajem 2023. godine, i od tada… »
Marija Šerifović u velikoj dilemi: Javno se obratila za pomoć - "Imam pitanje za sve vas koji ste roditelji..."

Marija Šerifović u velikoj dilemi: Javno se obratila za pomoć - "Imam pitanje za sve vas koji ste roditelji..."

Večernje novosti 05.01.2024
MARIJA Šerifović postala je majka krajem 2023. godine, i od tada uživa u ulozi roditelja. Foto: ATA images Međutim, sada je na svom Instagram profilu svim roditeljima postavila pitanje koje je generalno aktuelno među roditeljima, kada dobiju dete… »
(Video): Marija Šerifović postavila bitno pitanje svim roditeljima: Nakon što je postala majka ima jednu nedoumicu: "Šta…

(Video): Marija Šerifović postavila bitno pitanje svim roditeljima: Nakon što je postala majka ima jednu nedoumicu: "Šta…

Blic 05.01.2024
Pevačica Marija Šerifović postala je majka krajem 2023. godine, a sada je svim roditeljima postavila pitanje oko velike nedoumice koju ima. Naime, otkad se ostvarila u ulozi majke, Marija često objavljuje zajedničke trenutke sa sinom Mariom, te se… »

Vesti dana »