Povezane vesti
Mirjana Karanović: Kakav si ti to mlad čovek ako ne želiš da budeš buntovan, srušiš sve i izgradiš novo
Nova 05.01.2024
Hrabre me mladi ljudi, studenti, i kolege, mladi glumci koji pokazuju da možemo da se oslonimo na njih da će nastaviti dalje. Uloga mladosti i jeste da bude buntovna, kaže za Nova.rs velika glumica. Godina za nama Mirjani Karanović donela je… »
Mirjana Karanović: Uloga mladosti i jeste da bude buntovna, hrabre me mladi ljudi, studenti, i kolege
N1 Info 05.01.2024
"Hrabre me mladi ljudi, studenti, i kolege, mladi glumci koji pokazuju da možemo da se oslonimo na njih da će nastaviti dalje. Uloga mladosti i jeste da bude buntovna, izjavila je za portal Nova.rs glumica Mirjana Karanović. „Dobila sam nekoliko… »
Mirjana Karanović: Kakav si ti to mlad čovek ako ne želiš da budeš buntovan, srušiš sve i izgradiš novo
Nova 05.01.2024
Hrabre me mladi ljudi, studenti, i kolege, mladi glumci koji pokazuju da možemo da se oslonimo na njih da će nastaviti dalje. Uloga mladosti i jeste da bude buntovna, kaže za Nova.rs velika glumica. Godina za nama Mirjani Karanović donela je… »
Vesti dana »
Vučević: Država mora da sačuva stabilnost, utvrdiće se istina o tragediji u Novom Sadu
RTV pre 1 satjoš 34 povezane
Boingov avion pao u Litvaniji: Jedan član posade poginuo, troje povređeno
BBC News pre 44 minutajoš 20 povezanih
Preokret u Rumuniji: Proruski kandidat vodi u prvom krugu predsedničkih izbora, Čolaku "na klackalici"
NIN pre 26 minutajoš 14 povezanih
Vremenska prognoza za Zrenjanin: tokom nedelje kiša, oblaci i sunce – bez minusa. Od 0 do 11 stepeni Vremenska prognoza 25.11. - 01.12.2024.
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 12 povezanih