Повезане вести
"Шта ако сам: Трудна?" Миљана Кулић на ивици суза, Зола јој окренуо леђа изласком из ријалитија: "Разне мисли ми пролазе кроз…
Блиц 06.01.2024
Миљана Кулић се пожалила Хелени Фокс на агонију кроз коју тренутно пролази. Наиме, Миљана Кулић сумња да је трудна са Лазаром Чолићем Золом који је недавно дисквалификован из "Елите 7". - Ти си била искрена у том односу -рекла… »
"Чим се заврши ријалити, водим је на хоспитализацију" Огласила се Марија Кулић након Миљанине трудноће: Донела шок одлуку
Блиц 06.01.2024
Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола побегли су из ријалитија, Миљана се вратила у "Елиту", где је наставила такмичење без, сада већ бившег дечка. Миљана Кулић је, наиме, изјавила да мисли да је у другом стању, а ако се то… »
Мислим да сам трудна са золом: Миљана Кулић открила најситније детаље, ево да ли ће задржати дете!
Ало 06.01.2024
Открила је и да ли ће задржати дете. Ријалити учесници Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола побегли су пре два дана из Елите. Кулићева се вратила на имање, док је Зола дисквалификован. Миљана Кулић је по повратку у Белу кућу… »
Вести дана »
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
МУП и ТОК учествовали у међународној акцији против Балканског нарко картела
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Хаварија на нафтоводу У Немачкој: Излила се велика количине нафте, службе за ванредне ситуације на терен
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана