Povezane vesti
Srbijo, srećno ti badnje jutro! Ori se pesma u autobusu 309 (video)
Alo 06.01.2024
Na liniji 309 jutros je zagrmela i pesma. Proslava Badnjeg jutra krenula je veselo u gradskom javnom prevozu. Na instagram stranici moj_beograd_grad, objavljen je snimak iz autobusa na liniji 309 A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_) PROČITAJTE… »
Hit snimak popa ispred crkve u blizini Beograda Uzeo mikrofon pa zapevao: Kad su čuli reči pesme, svi ostali u čudu (video)
U centar 06.01.2024
Na Badnje veče ispred crkava širom Srbije pale se badnjaci. Ovu iskonsku tradiciju obično isprati i veliki broj građana, kao i sveštenstvo, a snimak jednog popa kako se veseli na okupljanju ispred crkve zapalio je društvene mreže. Ovako se dočekuje Božić… »
Pop zapevao "oj Rado, joj Radmila" ispred crkve, pa pokrenuo lavinu komentara: "Pustite čoveka"
Telegraf 06.01.2024
On je ovaj hit čak i prekomponovao, pa je zapevao "Joj Miro popadija" U toku je Badnje veče, a širom Srbije ispred crkava se okupio narod kako bi zapalili svoje badnjake i ispoštovali tradiciju. Pored naroda koji se skupi, tu su, naravno, i sveštena… »
Zemunac celo drvo stavio na krov Pošao po badnjak, svi u Prvomajskoj stali da ga vide, trešti muzika (video)
Alo 06.01.2024
Nesvakidašnja scena zabeležena je jutros u Prvomajskoj ulici u Zemunu kad je cela ulica stala da vidi domaćina koji je uranio po badnjak. Došao je autom i na krov natovario celu granu dok se u pozadini čula muzika pa je tako s drvetom od kog se auto… »
Hit u Zemunu, cela ulica stala da vidi domaćina: Poranio za badnjak, a kad ga je natovario na auto, nije video kuda vozi
Mondo 06.01.2024
Vernici obeležavaju Badnji dan, a mnogi su poranili jutros po badnjak. Vernici obeležavaju Badnji dan, a mnogi su poranili jutros po badnjak. Vernici danas obeležavaju Badnji dan, a po tradiciji, već u zoru, na Badnje jutro, komšije, rođaci i članovi… »
Srbijo, srećno ti Badnje jutro! Grmi i u autobusu 309: Ovako su mladi širom Srbije jutros uranili po badnjak, nije još ni…
Kurir 06.01.2024
Širom Srbije jutros su vredni srpski domaćini uranili i još pre zore pošli po badnjak kao što to običaji i nalažu poželevši svima srećno Badnje jutro! Osim sekirom, naoružali su se i srpskim trobojkama i pesmama, a kad je reč o Beogradu jutros je… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 57 povezanih
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Radio 021 pre 1 satjoš 31 povezana
Fiskalni savet: Prihodi u rebalansu realistični, dobit veća za 112 milijardi dinara
RTS pre 3 satajoš 35 povezanih
"Nikome ne bih stala na žulj, žao mi je što to radi" Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon što je Indi poručila da je ona mrtva za nju
Blic pre 24 minutajoš 27 povezanih
RIK predlaže korišćenje dva paravana za glasanje - i kartonskih i kabina, Mandić ne razume ovaj "kompromis"
N1 Info pre 4 satijoš 20 povezanih