Povezane vesti

Vučić: Objavićemo ko se i kako mešao u izbore u Srbiji

Vučić: Objavićemo ko se i kako mešao u izbore u Srbiji

Politika 06.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će objaviti elaborat ko se i kako mešao u izbore u Srbiji bez obzira što to, kako je kazao, neće biti laka stvar. „Brutalno mešanje u unutrašnje stvari Srbije i njenih izbornih procesa se… »
Nemački poslanik, hrvatskog porekla, brani interese opozicije (video)

Nemački poslanik, hrvatskog porekla, brani interese opozicije (video)

Politika 06.01.2024
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izjavio je danas da će objaviti elaborat ko se i kako mešao u izbore u Srbiji. Josip Juratović - Hrvat iz Nemačke i poslanik Bundestaga, otvoreno se meša u unutrašnja pitanja Srbije,pozivajući na to da se… »
Vučić: Mešanje u unutrašnju politiku Srbije se nastavlja, objavićemo elaborat

Vučić: Mešanje u unutrašnju politiku Srbije se nastavlja, objavićemo elaborat

Radio 021 06.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će objaviti elaborat "ko se i kako mešao u izbore u Srbiji" bez obzira što to, kako kaže, neće biti laka stvar. On je rekao da prave "ozbiljan elaborat", a da objavljivanje neće biti laka stvar za… »
"I dalje traje": Vučić: Objavićemo elaborat ko se i kako mešao u izbore u Srbiji

"I dalje traje": Vučić: Objavićemo elaborat ko se i kako mešao u izbore u Srbiji

Blic 06.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će objaviti elaborat ko se i kako mešao u izbore u Srbiji bez obzira što to, kako kaže, neće biti laka stvar. - Mi ćemo, pošto su govorili da ja i taj sat (koji mu je poklonio Miloš Zeman)… »
Vučić: Mešanje u unutrašnje stvari Srbije se nastavlja, objavićemo elaborat

Vučić: Mešanje u unutrašnje stvari Srbije se nastavlja, objavićemo elaborat

Euronews 06.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će objaviti elaborat ko se i kako mešao u izbore u Srbiji bez obzira što to, kako kaže, neće biti laka stvar. "Mi ćemo, pošto su govorili da ja i taj sat (koji je poklonio Miloš Zeman) neću da… »

Vesti dana »