Povezane vesti
Vučić: Objavićemo ko se i kako mešao u izbore u Srbiji
Politika 06.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će objaviti elaborat ko se i kako mešao u izbore u Srbiji bez obzira što to, kako je kazao, neće biti laka stvar. „Brutalno mešanje u unutrašnje stvari Srbije i njenih izbornih procesa se nastavlja i… »
Nemački poslanik, hrvatskog porekla, brani interese opozicije (video)
Politika 06.01.2024
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izjavio je danas da će objaviti elaborat ko se i kako mešao u izbore u Srbiji. Josip Juratović - Hrvat iz Nemačke i poslanik Bundestaga, otvoreno se meša u unutrašnja pitanja Srbije,pozivajući na to da se ponište… »
Vučić: Mešanje u unutrašnju politiku Srbije se nastavlja, objavićemo elaborat
Radio 021 06.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će objaviti elaborat "ko se i kako mešao u izbore u Srbiji" bez obzira što to, kako kaže, neće biti laka stvar. On je rekao da prave "ozbiljan elaborat", a da objavljivanje neće biti laka stvar za Srbiju… »
"I dalje traje": Vučić: Objavićemo elaborat ko se i kako mešao u izbore u Srbiji
Blic 06.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će objaviti elaborat ko se i kako mešao u izbore u Srbiji bez obzira što to, kako kaže, neće biti laka stvar. - Mi ćemo, pošto su govorili da ja i taj sat (koji mu je poklonio Miloš Zeman) neću da… »
Vučić: Mešanje u unutrašnje stvari Srbije se nastavlja, objavićemo elaborat
Euronews 06.01.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će objaviti elaborat ko se i kako mešao u izbore u Srbiji bez obzira što to, kako kaže, neće biti laka stvar. "Mi ćemo, pošto su govorili da ja i taj sat (koji je poklonio Miloš Zeman) neću da poklonim i… »
Vesti dana »

Nakon zemljotresa od 6,1 stepeni, u Turskoj zabeleženo više od 20 naknadnih potresa
RTV pre 1 satjoš 32 povezane

(VIDEO) Dok su SNS aktivisti i Interventna blokirali prilaz mestu, građani čamcem stigli u Bački Petrovac
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih

Košarkaši Srbije oborili rekord protiv Kipra – ovakva dominacija nikad pre nije viđena
Nova pre 2 satajoš 44 povezane

Netanjahu: Cilj Izraela nije okupacija Gaze, već njeno oslobađanje od Hamasa
N1 Info pre 31 minutajoš 24 povezane