Povezane vesti
Vulin: Sandulović je priveden po mom naređenju koje je ostalo na snazi i nakon moje ostavke
Politika 06.01.2024
Aleksandar Vulin, biši direkotr BIA, oglasio o privođenju Nikole Sandulovića. - Sandulović je priveden po mom naređenju koje je ostalo na snazi i nakon moje ostavke. Priveden je zbog sumnje da podriva ustavni poredak i aktivno radi na podršci… »
Vulin: Sandulović priveden po mom nalogu, da je položio venac na Himlerov grob, Mosad bi ga ubio
Nova 06.01.2024
Bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandar Vulin izjavio je da je predsednik Republikanske partije Nikola Sandulović priveden po njegovom naređenju zbog sumnje da, kako je rekao, aktivno radi na podršci otcepljenju Kosova i da… »
Advokat Nikole Sandulovića: Laž da je Vulin naredio hapšenje, tada nije ni objavljen "dokaz"
Radio 021 06.01.2024
Aleksandar Vulin, doskorašnji direktor Bezbednosno-informativne agencije tvrdi da je po njegovom naređenju uhapšen lider Republikanske stranke Nikola Sandulović koji se trenutno nalazi u pritvoru. Sandulovićev advokat Čedomir Stojković, sa druge… »
Vulin tvrdi da je on naredio hapšenje Sandulovića, dok njegov advokat odgovara da je to laž kojom se pokriva Vučić
Danas 06.01.2024
Aleksandar Vulin, doskorašnji direktor Bezbednosno-informativne agencije danas se oglasio izjavom tvrdeći da je po njegovom naređenju uhapšen lider Republikanske stranke Nikola Sandulović koji se trenutno nalazi u pritvoru. “Sandulović je priveden… »
Vulin: Sandulović priveden po mom nalogu, da je položio venac na Himlerov grob, Mosad bi ga ubio
N1 Info 06.01.2024
Bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandar Vulin izjavio je da je predsednik Republikanske partije Nikola Sandulović priveden po njegovom naređenju zbog sumnje da, kako je rekao, aktivno radi na podršci otcepljenju Kosova i da… »
Vulin: Sandulović priveden po mom naređenju koje je ostalo na snazi
IndeksOnline 06.01.2024
BEOGRAD – Bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsednik Republikanske partije Nikola Sandulović priveden na osnovu njegovog naređenja, koje je ostalo na snazi i nakon ostavke koju je podneo… »
Vulin: Sandulović priveden po mom naređenju koje je ostalo na snazi i nakon moje ostavke
Euronews 06.01.2024
Bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije Aleksandar Vulin izjavio je da je predsednik Republikanske partije Nikola Sandulović priveden na osnovu njegovog naređenja, koje je ostalo na snazi i nakon ostavke koju je podneo. "Sandulović je… »
Vulin: Sandulović priveden po mom naređenju koje je ostalo na snazi
Radio 021 06.01.2024
Bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije Aleksandar Vulin izjavio je da je predsednik Republikanske partije Nikola Sandulović priveden na osnovu njegovog naređenja. Kako je objasnio, naređenje je ostalo na snazi i nakon ostavke koju je podneo… »
Vulin: Sandulović je priveden po mom naređenju koje je ostalo na snazi i nakon moje ostavke
Alo 06.01.2024
Aleksandar Vulin, biši direkotr BIA oglasio o privođenju Nikole Sandrulovića. - Sandulović je priveden po mom naređenju koje je ostalo na snazi i nakon moje ostavke. Priveden je zbog sumnje da podriva ustavni poredak i aktivno radi na podršci… »
Večernje novosti 06.01.2024
ALEKSANDAR Vulin, biši direkotr BIA oglasio o privođenju Nikole Sandrulovića. Foto: Tanjug/Miloš Milivojević - Sandulović je priveden po mom naređenju koje je ostalo na snazi i nakon moje ostavke. Priveden je zbog sumnje da podriva ustavni poredak… »
Vesti dana »
Tužilaštvo traži pritvor za sve uhapšene zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Al Jazeera pre 44 minutajoš 15 povezanih
Trump objavio niz nominacija za čelne pozicije buduće administracije
Al Jazeera pre 44 minutajoš 1 povezana
Tramp imenovao niz novih kandidata za ključne pozicije u svom kabinetu
RTV pre 2 satajoš 8 povezanih
Lančani udes u Rakovici: Gradski autobus se zakucao u ogradu FOTO/VIDEO
B92 pre 13 minutajoš 8 povezanih