Povezane vesti
Haos uživo na badnji dan kod Jovane Jeremić! Gost je postavio na mesto: Ajde da neko nešto kaže sem tebe! Ona mu baš…
Kurir 06.01.2024
Voditeljka Jovana Jeremić obrušila se uživo u jutarnjem programu sa gostom jer je rekao Jeremićki kako bi bilo u redu da se još neko od sagovornika čuje u jutarnjem programu, a ne samo ona. - A što ti preuzimaš moju ulogu? Ma pusti ti, ja to ne… »
Skandal u studiju na badnji dan: Gost spustio Jovanu Jeremić, ona mu odgovorila - a što ti preuzimaš moju ulogu?
Večernje novosti 06.01.2024
VODITELjKA Jovana Jeremić obrušila se uživo u jutarnjem programu sa gostom jer je rekao Jeremićki kako bi bilo u redu da se još neko od sagovornika čuje u jutarnjem programu, a ne samo ona. Foto: Printskrin/TV Pink - A što ti preuzimaš moju ulogu… »
(Video) Haos u jutarnjem! "Ajde da neko nešto kaže sem tebe", Jovana Jeremić odbrusila: "a što ti preuzimaš moju ulogu…
Blic 06.01.2024
Voditeljka Jovana Jeremić jutros je imala okršaj u jutarnjem programu. Naime, jedan od gostiju je rekao Jovani Jeremić kako bi bilo u redu da se još neko od sagovornika čuje u jutarnjem programu, a ne samo ona. - A što ti preuzimaš moju ulogu? Ma… »
Vesti dana »

Šolc: Prekid međusobnih napada Rusije i Ukrajine na infrastrukturu je prvi važan korak
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Zbog debelog minusa popaljeni alarmi! Rhmz upozorava: Padamo i do -10, a onda ćemo u istom danu imati razliku od čak 20 stepeni!
Blic pre 27 minutajoš 5 povezanih

Proglašena vanredna situacija na području Valjeva – depononovanje otpada na deponiji “Srem – Mačva”
ObjektiVa pre 5 satijoš 1 povezana