Повезане вести

Андрија Мандић: Не идем у Бањалуку 9. јануара јер ми је слава, али честитам Додику празник РС

Андрија Мандић: Не идем у Бањалуку 9. јануара јер ми је слава, али честитам Додику празник РС

Данас 06.01.2024
Председник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић неће ићи у Бањалуку 9. јануара на прославу Дана Републике Српске, који је Уставни суд Босне и Херцеговине прогласио неуставним, преносе Вијести.ме. Мандић је казао да неће ићи јер му… »
Додик: Милатовићево образложење за недолазак на Дан РС није фер и коректан

Додик: Милатовићево образложење за недолазак на Дан РС није фер и коректан

Инсајдер 06.01.2024
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је да је позвао "све носиоце одређених функција у Црној Гори" на обележавање Дана Републике Српске (РС), 9. јануар, датум на чијем обележавању истрајава… »
Додик љут на Милатовића због става према Дану РС, Мандић позван, али се не зна иде ли на прославу

Додик љут на Милатовића због става према Дану РС, Мандић позван, али се не зна иде ли на прославу

Данас 06.01.2024
Председник Републике Српске (РС) Милорад Додик изјавио је да је позвао „све носиоце одређених функција у Црној Гори“ на обележавање Дана Републике Српске (РС), 9. јануар, датум на чијем обележавању истрајава… »

Вести дана »