Povezane vesti
Stočar iz Kovilja: Ne dopuštaju mi da prevezem svoje konje i goveda sa Krčedinske ade
Radio 021 06.01.2024
Stočar iz Kovilja Milenko Plavšić izjavio je da mu ne dozvoljavaju da preveze svoje konje i goveda sa Krčedinske ade na Dunavu na kopno. Rekao je da će životinje u suprotnom uginuti jer nemaju mogućnost za ispašu i jer je vodostaj Dunava visok… »
Stočar iz Kovilja: Uginuće mi konji i goveda na Krčedinskoj adi, ne daju mi da ih prevezem na kopno
Danas 06.01.2024
Stočar iz Kovilja Milenko Plavšić izjavio je danas da mu ne dozvoljavaju da preveze svoje konje i goveda sa Krčedinske ade na Dunavu na kopno i rekao da će životinje u suprotnom uginuti jer nemaju mogućnost za ispašu i jer je vodostaj Dunava… »
Stočar: Ne daju mi da prevezem svoje konje i goveda sa Krčedinske ade na kopno – uginuće
Novi magazin 06.01.2024
Stočar iz Kovilja Milenko Plavšić izjavio je danas da mu ne dozvoljavaju da preveze svoje konje i goveda sa Krčedinske ade na Dunavu na kopno i rekao da će životinje u suprotnom uginuti jer nemaju mogućnost za ispašu i jer je vodostaj Dunava… »
Stočar upozorava da će mu uginuti konji i goveda na Krčedinskoj adi
Beta 06.01.2024
Stočar upozorava da će mu uginuti konji i goveda na Krčedinskoj adi
Radio sto plus 06.01.2024
Plavšić je agenciji Beta rekao da je do 2018. godine sve bilo bez problema, da su konji i goveda boravli na Krčedinskoj adi na zemljištu koje je njegovo, a da su posle toga počeli problemi koje je izazvao funkcioner Srpske napredne stranke iz okoline… »
Vesti dana »
BLOG: Studenti nastavili peške na Novom Sadu, prespavali u Inđiji – na otvorenom
N1 Info pre 3 minutajoš 21 povezana
Čadež: Očekujem da trgovinska razmena sa Italijom premaši pet milijardi evra
Euronews pre 38 minutajoš 12 povezanih
Pronađene obe crne kutije: Nakon sudara aviona i helikoptera svi postavljaju jedno pitanje, Tramp preduzeo prve mere
Mondo pre 2 satajoš 10 povezanih