Povezane vesti

Andrija Mandić neće ići na proslavu dana RS "9.januara je moja krsna slava, biću sa porodicom"

Andrija Mandić neće ići na proslavu dana RS "9.januara je moja krsna slava, biću sa porodicom"

Kurir 06.01.2024
Predsednik skupštine Crne Gore Andrija Mandić neće ići u Banjaluku 9. januara na proslavu Dana Republike Srpske, koji je Ustavni sud Bosne i Hercegovine proglasio neustavnim. Mandić je, kako prenose TV Vijesti, kazao da neće ići jer mu je tog dana… »
Mandić: Ne idem na Dan Republike Srpske jer mi je tog dana slava

Mandić: Ne idem na Dan Republike Srpske jer mi je tog dana slava

Euronews 06.01.2024
Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić izjavio je danas da neće moći da ode u Banjaluku 9. januara na proslavu Dana Republike Srpske jer mu je tog dana slava. Mandić je posle nalaganja badnjaka ispred Cetinjskog manastira čestitao predsedniku… »
Mandić: Čestitam predsedniku Dodiku i narodu Dan Republike Srpske

Mandić: Čestitam predsedniku Dodiku i narodu Dan Republike Srpske

Večernje novosti 06.01.2024
PREDSEDNIK Skupštine Crne Gore Andrija Mandić neće ići u Banjaluku 9. januara na proslavu Dana Republike Srpske. Foto: Printskrin Mandić je kazao da neće ići jer mu je tog dana slava ali je, nakon nalaganja badnjaka ispred Cetinjskog manastira… »
Mandić neće ići u Banjaluku na proslavu Dana RS 9. januara

Mandić neće ići u Banjaluku na proslavu Dana RS 9. januara

N1 Info 06.01.2024
Predsednik skupštine Crne Gore Andrija Mandić neće ići u Banjaluku 9. januara na proslavu Dana Republike Srpske, koji je Ustavni sud Bosne i Hercegovine proglasio neustavnim. Mandić je, kako prenose TV Vijesti, kazao da neće ići jer mu je tog dana… »
Zamjenik ministra: Američki borbeni avioni nadlijetat će BiH uoči 9. januara

Zamjenik ministra: Američki borbeni avioni nadlijetat će BiH uoči 9. januara

Al Jazeera 06.01.2024
Jasno je da se poruka šalje uoči 9. januara i proslave dana RS-a, tvrdi zamjenik ministra odbrane BiH Aleksandar Goganović. Američki borbeni avioni će izvesti vježbu iznad teritorije Bosne i Hercegovine 8. januara, na dan kada je u Banjoj Luci… »
Protesti u Sarajevu zbog proslave 9. januara kao Dana Republike Srpske (VIDEO)

Protesti u Sarajevu zbog proslave 9. januara kao Dana Republike Srpske (VIDEO)

Danas 06.01.2024
Par stotina ljudi okupilo se na današnjem protestu u Sarajevu, koji je u organizaciji Foruma mladih asocijacije nezavisnih intelektualaca „Krug 99“ održan povodom proslave 9. januara kao Dana RS, koji je Ustavni sud BiH proglasio neustavnim. Protest… »
Protesti ispred Predsedništva BiH: „Ako je Dodik spreman da preti, mi smo spremni da se branimo“

Protesti ispred Predsedništva BiH: „Ako je Dodik spreman da preti, mi smo spremni da se branimo“

N1 Info 06.01.2024
Forum mladih Krug 99 organizovao je u Sarajevu protest pod nazivom “Svi za Bosnu, Bosna za sve!”. Protiv političke krize, kako kažu, i protiv neustavnog Dana, ispred Predsedništva i spomenika kralju Tvrtku, okupili su se građani koje predvodi… »
Protest u Sarajevu zbog proslave 9. januara kao Dana RS

Protest u Sarajevu zbog proslave 9. januara kao Dana RS

Radio sto plus 06.01.2024
Protest je počeo na Baščaršiji kod Sebilja, a završen je ispred Predsedništva BiH. Protest je održan pod motom “Svi za Bosnu, Bosna za sve!”. Učesnici protesta zatražili su “adekvatan odgovor na proslavu neustavnog Dana RS”. “Tražimo… »

Vesti dana »