Povezane vesti
Advokat Epstinovih žrtava: Princ Endrju mora da svedoči pod zakletvom
Politika 06.01.2024
LONDON – Britanski princ Endrju mora da svedoči pod zakletvom o svojoj ulozi u slučaju koji se odnosi na seksualnog predatora Džefrija Epstina, poručio je danas advokat nekih od žrtava Spenser Kuvin. „Znam da je Endrju dao intervju. Bio je to… »
Advokat žrtava: Princ Endrju mora da svedoči pod zakletvom zbog svoje uloge u slučaju Epstin
Radio 021 06.01.2024
Britanski princ Endrju mora da svedoči pod zakletvom o svojoj ulozi u slučaju koji se odnosi na seksualnog predatora Džefrija Epstina, poručio je danas advokat nekih od žrtava Spenser Kuvin. "Znam da je Endrju dao intervju. Bio je to katastrofalan… »
Advokat Epstinovih žrtava: Princ Endrju mora da svedoči pod zakletvom
Euronews 06.01.2024
Britanski princ Endrju mora da svedoči pod zakletvom o svojoj ulozi u slučaju koji se odnosi na seksualnog predatora Džefrija Epstina, poručio je danas advokat nekih od žrtava Spenser Kuvin. "Znam da je Endrju dao intervju. Bio je to katastrofalan… »
Vesti dana »

FOTO, VIDEO: Ispred Skupštine Novog Sada kordon u punoj opremi za demonstracije, stiglo pojačanje
Radio 021 pre 57 minutajoš 6 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 3 minutajoš 5 povezanih

Skupština danas nastavlja rad, na dnevnom redu više predloga odluka
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih