Повезане вести

Алба се обрукала, Бајернов рутински тријумф

Алба се обрукала, Бајернов рутински тријумф

Спортске.нет 07.01.2024
Кошаркаши Албе убедљиво су поражени од Бамберга у 15. колу немачког првенства. Резултат је био 97:77. Повела је Алба после првих 10 минута и стекла предност и на полувремену, међутим у наредне две четвртине евролигаш се тотално… »
Дебакл Албе, Бајерн по плану

Дебакл Албе, Бајерн по плану

Спорт клуб 07.01.2024
На три недељна меча 15. кола елитне немачке лиге постигнути су ови резултати: Бамберг - Алба 97:77, Росток - Бајерн 85:91, Олденбург - Бон 83:108. Ништа у првом полувремену није упућивало на дебакл Албе, тим из Берлина је имао… »
Страшни Јанис недовољан за победу

Страшни Јанис недовољан за победу

Вести онлине 07.01.2024
Кошаркаши Хјустона победили су на свом терену екипу Милвокија резултатом 112:108 у ноћашњем мечу НБА лиге. Најбољи у екипи Хјустона био је Алперен Шенгун, који је постигао 21 поен и имао је 11 скокова и четири асистенције… »
ВИДЕО Немилосрдни Јанис недовољан Милвокију, Марјановићев Хјустон гази ка плеј-офу – Бостон неумољив, Филаделфија не може…

ВИДЕО Немилосрдни Јанис недовољан Милвокију, Марјановићев Хјустон гази ка плеј-офу – Бостон неумољив, Филаделфија не може…

Нова 07.01.2024
Само четири меча, али много добре забаве и кошарке У ноћи за нама одиграно је четири меча у НБА лиги, а највеће изненађење направио је Хјустон, који је са 112:108 на свом терену савладао Милвоки Баксе. Рокетси су у првом периоду… »
Чудовишна партија Јаниса, мизеран шут Пејсерса!

Чудовишна партија Јаниса, мизеран шут Пејсерса!

Спортске.нет 07.01.2024
Кошаркаши Милвоки Бакса поражени су током протекле ноћи од Хјустон Рокетса са 112:108 на гостовању. Готово да се нису много ни питали играчи из Винсконсина пошто су Рокетси од краја прве деонице имали предност која је у једном… »
Фила без Ембида није тим, Адетокумбо не може сам: Јута изненадила Сиксерсе, Јанис бројао скоро до 50 али узалуд

Фила без Ембида није тим, Адетокумбо не може сам: Јута изненадила Сиксерсе, Јанис бројао скоро до 50 али узалуд

Вечерње новости 07.01.2024
Кошаркаши Јуте изненадили су Филаделфију (120:109), док је Хјустон тријумфовао против Милвокија и поред нестварне партије Јаниса Адетокумба (112:108). ФОТО: Тањуг/АП Јанис Адетокумбо није успео ''сам'' да победи Хјустон, пошто… »

Вести дана »