Povezane vesti
"Praznik me uvek podseti na mamu koja više nije sa nama" Emotivni intervju Jovane Tipšin o Božiću i porodici
Blic 07.01.2024
Najradosniji hrišćanski praznik, Božić, vernici provode u miru i blagostanju, a dani ljubavi, darivanja i opraštanja posebno mesto imaju u srcu pevačice Jovane Tipšin. – Darivanje je uvek lepo. Mislim da je nešto najlepše i da je najbolje… »
Da sam samo mogla noge da joj poljubim: Pevačica tužna za Božić - Ponela sam njenu potkošulju na Ostrog, tad je preminula
Story 07.01.2024
Pevačica se uvek tokom praznika priseti bližnjih koji su je napustili. Jovana Tipšin o smrti oca i majke govori sa puno tuge, ali joj vera pomaže da teške trenutke prebrodi. - Ima dosta ljudi koji su za vreme praznika anksiozni i depresivni. Mene na… »
Jovana Tipšin otkrila zbog čega Božić budi tugu u njoj! Pevačica ogolila dušu pa priznala: Kao vernik znam da nije kraj
Kurir 07.01.2024
Jovana Tipšin, folk pevačica progovorila je o najradosnijem hrišćanskom prazniku, pa priznala da joj ovaj praznik budi posebno nedostajanje prema nekim ljudima, Najradosniji hrišćanski praznik, Božić, vernici provode u miru i blagostanju, a dani… »
Vesti dana »

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 46 minutajoš 42 povezane

Vučević: Netačno da se sprema upad policije na fakultete, to priželjkuje Obradović
Euronews pre 22 minutajoš 15 povezanih

Zvučno oružje ili zvučnik: „Kao da neko nosi kalašnjikov i kaže da se njime češe gde ne može da dohvati“
N1 Info pre 57 minutajoš 26 povezanih

Građani pokušavaju da uđu na sednicu Skupštine Pančeva, policija ih sprečava
Novi magazin pre 1 satjoš 14 povezanih

Letnje računanje vremena počinje 30. marta u 2 sata iza ponoći pomeranjem kazaljki za sat unapred
Beta pre 1 satjoš 21 povezana