Povezane vesti

"Praznik me uvek podseti na mamu koja više nije sa nama" Emotivni intervju Jovane Tipšin o Božiću i porodici

"Praznik me uvek podseti na mamu koja više nije sa nama" Emotivni intervju Jovane Tipšin o Božiću i porodici

Blic 07.01.2024
Najradosniji hrišćanski praznik, Božić, vernici provode u miru i blagostanju, a dani ljubavi, darivanja i opraštanja posebno mesto imaju u srcu pevačice Jovane Tipšin. – Darivanje je uvek lepo. Mislim da je nešto najlepše i da je najbolje… »
Da sam samo mogla noge da joj poljubim: Pevačica tužna za Božić - Ponela sam njenu potkošulju na Ostrog, tad je preminula

Da sam samo mogla noge da joj poljubim: Pevačica tužna za Božić - Ponela sam njenu potkošulju na Ostrog, tad je preminula

Story 07.01.2024
Pevačica se uvek tokom praznika priseti bližnjih koji su je napustili. Jovana Tipšin o smrti oca i majke govori sa puno tuge, ali joj vera pomaže da teške trenutke prebrodi. - Ima dosta ljudi koji su za vreme praznika anksiozni i depresivni. Mene na… »
Jovana Tipšin otkrila zbog čega Božić budi tugu u njoj! Pevačica ogolila dušu pa priznala: Kao vernik znam da nije kraj

Jovana Tipšin otkrila zbog čega Božić budi tugu u njoj! Pevačica ogolila dušu pa priznala: Kao vernik znam da nije kraj

Kurir 07.01.2024
Jovana Tipšin, folk pevačica progovorila je o najradosnijem hrišćanskom prazniku, pa priznala da joj ovaj praznik budi posebno nedostajanje prema nekim ljudima, Najradosniji hrišćanski praznik, Božić, vernici provode u miru i blagostanju, a dani… »

Vesti dana »