Povezane vesti
(Foto): Maja Nikolić upala Eri Ojdaniću na Božić! On odmah izvadio lovu, a ona stavila prasetinu u usta: Lomili česnicu i…
Blic 07.01.2024
Pevač Era Ojdanić otvorio je vrata njegovom porodičnom domu, zajedno sa pevačicom Majom Nikolić, koja je rešila da svom kolegi ovog jutra bude položajnik. - Sinoć smo slavili Badnje veče do kasno u noć! Mnogo ste me oduševili i prijatno iznenadili. Da… »
Maja Nikolić banula eri na božić! Pevač dao lovu, a ona je tutnula prasetu u usta, usledio haos pred lomljenje česnice (foto)…
Kurir 07.01.2024
Pevačica Maja Nikolić, rešila je da iznenadi svog velikog prijatelja Eru Ojdanića, pa se pojavila nenajavljno da mu lično čestita, u svom maniru. - Ja sam došla kao položajnik da iznenadim Eru - rekla je Maja, a Era je bio oduševljen kada ju je, zajedno… »
Vesti dana »
Stiže "zlatna jesen", vraća se miholjsko leto: Posle velikih padavina, od ovog datuma temperature 25 stepeni
Mondo pre 1 satjoš 24 povezane
"Nema odmora na ovome svetu" Nikola Jokić dominirao, pa citirao lika iz popularne serije (video)
Večernje novosti pre 25 minutajoš 41 povezana
Vozač koji je izazvao nesreću na Novom Beogradu imao 1,17 promila alkohola u krvi
N1 Info pre 41 minutajoš 68 povezanih