Povezane vesti

Aleksandra Prijović priča o ocu i plače kao kiša: Tada sam videla tatu i mamu zajedno, ona je bila stroža od njega

Aleksandra Prijović priča o ocu i plače kao kiša: Tada sam videla tatu i mamu zajedno, ona je bila stroža od njega

Kurir 07.01.2024
Aleksandra Prijović progovorila je iskreno o svojoj porodici, te se rasplakala tokom emotivne ispovesti. Aleksandra je živela sa mamom i dekom u Belom Manastiru, gde je išla i u školu, ali je svakog vikenda išla kod tate, bake i deke. I danas kada… »
Aleksandra Prijović ronila suze u emisiji: Publika plače zbog emotivne ispovesti: "Prvi put sam mamu i tatu videla zajedno"

Aleksandra Prijović ronila suze u emisiji: Publika plače zbog emotivne ispovesti: "Prvi put sam mamu i tatu videla zajedno"

Blic 07.01.2024
Gošća specijalne božićne emisije "Balkanskom ulicom" je Aleksandra Prijović koja kako i sama kaže iskreno govori o porodici, uspehu koji je napravila a za koji joj se ponekada čini da još uvek sanja, o strahovima, ali i o tome šta je najviše… »
"Volela bih da dobijem ćerku": Aleksandra Prijović otkrila nepoznate detalje iz života, priznala zbog koje Filipove…

"Volela bih da dobijem ćerku": Aleksandra Prijović otkrila nepoznate detalje iz života, priznala zbog koje Filipove…

Blic 06.01.2024
Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović u godini koja je iza nas ostvarila je svoj san kada je njena karijera u pitanju, budući da je ostvarila neverovatan uspeh. Aleksandra je održala regionalnu turneju, a na svojim koncertima bila je veoma… »

Vesti dana »