Povezane vesti
„Ja sam lekar koji je odbio da leči pacijenta“: Zbog čega postoji prigovor savesti lekara i kada on ne može da se upotrebi?…
Nova 07.01.2024
Svaki lekar u Srbiji ima pravo da odbije lečenje pacijenata, odnosno pravo na prigovor savesti, a to mu omogućavaju zakoni o zdravstvenoj zaštiti i o pravima pacijenata. Sagovornici Danasa kažu da mnogi lekari ne znaju da imaju tu mogućnost, a svakako je… »
"Ja sam lekar koji je odbio da leči pacijenta": U kojim slučajevima lekari mogu da odbiju da leče?
Radio 021 07.01.2024
Svaki lekar u Srbiji ima pravo da odbije lečenje pacijenata, odnosno pravo na prigovor savesti, a to mu omogućavaju zakoni o zdravstvenoj zaštiti i o pravima pacijenata. Sagovornici Danasa kažu da mnogi lekari ne znaju da imaju tu mogućnost, a svakako je… »
„Ja sam lekar koji je odbio da leči pacijenta“: Zbog čega postoji prigovor savesti lekara i kada on ne može da se upotrebi?…
Danas 07.01.2024
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 12. avgust: Danas veoma toplo, temperatura do 38 stepeni
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih

Zelenskog čeka ozbiljan hladan tuš nakon sastanka Putina: I Trampa?! Predsednik SAD najavio nešto veoma loše: "Neću praviti dogovor"
Blic pre 6 satijoš 5 povezanih

„Napad na jednog od nas je napad na svakog od nas“: Održan protest podrške članovima zborova čiji su ulazi vandalizovani
Danas pre 5 satijoš 1 povezana