Povezane vesti
Najbolje pesme nije snimio! Pile iz grupe Alisa o borbi s bolešću: Šalio sam se da imam posla s mafijom i da su mi odsekli…
Kurir 07.01.2024
Rok pevač Miroslav Živanović Pile, frontmen beogradskog sastava Alisa, preminuo je u 65. godini, na Badnji dan, posle duge i teške bolesti, saopštilo je Udruženje muzičara džeza, zabavne i rok muzike Srbije. Od kolege i svog "brata" se na… »
Preminuo pevač Alise
Danas 06.01.2024
Pevač Alise, Miroslav Živanović, poznat kao Pile,preminuo je danas. Pevač Alise preminuo je danas, a tužne vesti o njegovoj smrti podelio je njegov brat na društvenim mrežama. „Najavljujem vam sa velikom tugom da je danas preminuo moj prijatelj… »
Vesti dana »
‘Smrzli smo se, ali idemo do kraja’: Studenti peške iz Inđije, na biciklima iz Beograda ka Novom Sadu
Danas pre 1 satjoš 39 povezanih
Automobil udario dvoje lekara kod Palmotićeve ulice: Novi incident tokom odavanja pošte stradalima u novosadskoj tragediji (VIDEO)
Nedeljnik pre 40 minutajoš 25 povezanih
KRIK: Veze novosadskog SNS-a sa kriminalom - pominju se Zbiljić, Vučević, Andrej, Zvonko, čak i RTV
Radio 021 pre 3 satajoš 6 povezanih
Oglasio se predsednik opštine Inđije da objasni zašto studentima nije dao da spavaju u hali
Nova pre 11 minutajoš 24 povezane