Povezane vesti
Najbolje pesme nije snimio! Pile iz grupe Alisa o borbi s bolešću: Šalio sam se da imam posla s mafijom i da su mi odsekli…
Kurir 07.01.2024
Rok pevač Miroslav Živanović Pile, frontmen beogradskog sastava Alisa, preminuo je u 65. godini, na Badnji dan, posle duge i teške bolesti, saopštilo je Udruženje muzičara džeza, zabavne i rok muzike Srbije. Od kolege i svog "brata" se na… »
Preminuo pevač Alise
Danas 06.01.2024
Pevač Alise, Miroslav Živanović, poznat kao Pile,preminuo je danas. Pevač Alise preminuo je danas, a tužne vesti o njegovoj smrti podelio je njegov brat na društvenim mrežama. „Najavljujem vam sa velikom tugom da je danas preminuo moj prijatelj… »
Vesti dana »
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
N1 Info pre 23 minutajoš 7 povezanih
BLOG UŽIVO „Džaba šaljete kordone na nas!“ Policija zatečena na spavanju: Aktivisti i opozicija šok akcijom zauzeli Stari savski most, u 13 sati ključni sastanak
Nova pre 12 minutajoš 19 povezanih
Šta se ovo dogodilo: Nezapamćeni haos u svlačionici Denvera nakon pobede nad Lejkersima
Večernje novosti pre 1 satjoš 14 povezanih
Zaštitnik građana Pašalić posetio pritvorene na Klisi, Vesić nastavlja štrajk glađu
Danas pre 36 minutajoš 11 povezanih