Povezane vesti
Bajden čestitao Božić pravoslavnim hrišćanima
Politika 07.01.2024
VAŠINGTON – Američki predsednik Džozef Bajden čestitao je Božić svim hrišćanima koji taj praznik slave po julijanskom kalendaru, rekavši da se pridružuje molitvama za mir. „(Prva dama) Džil i ja želimo blagosloven Božić pravoslavnim… »
Vesti online 07.01.2024
Američki predsednik Džozef Bajden čestitao je Božić svim hrišćanima koji taj praznik slave po julijanskom kalendaru, rekavši da se pridružuje molitvama za mir. – (Prva dama) Džil i ja želimo blagosloven Božić pravoslavnim hrišćanima u… »
Bajden čestitao Božić pravoslavnim vernicima Američki predsednik uputio čestitku sa snažnom porukom
Kurir 07.01.2024
Američki predsednik Džozef Bajden čestitao je Božić svim hrišćanima koji taj praznik slave po julijanskom kalendaru, rekavši da se pridružuje molitvama za mir. "(Prva dama) Džil i ja želimo blagosloven Božić pravoslavnim hrišćanima u… »
Telegraf 07.01.2024
"Ove godine držimo blizu srca mnoge pravoslavne hrišćanske zajednice u ratom zahvaćenim regionima naše zemaljske kugle", poručio je Bajden. Američki predsednik Džozef Bajden čestitao je Božić svim hrišćanima koji taj praznik slave po… »
RTV 07.01.2024
VAŠINGTON - Američki predsednik Džozef Bajden čestitao je Božić svim hrišćanima koji taj praznik slave po julijanskom kalendaru, rekavši da se pridružuje molitvama za mir. "(Prva dama) Džil i ja želimo blagosloven Božić pravoslavnim… »
Euronews 07.01.2024
Američki predsednik Džozef Bajden čestitao je Božić svim hrišćanima koji taj praznik slave po julijanskom kalendaru, rekavši da se pridružuje molitvama za mir. "(Prva dama) Džil i ja želimo blagosloven Božić pravoslavnim hrišćanima u… »
Vesti dana »
Trampov plan za Gazu se neće ostvariti, ali će izazvati posledice: Analiza BBC urednika
BBC News pre 2 satajoš 32 povezane
Jokić bez tripl-dabla, ali je i tako dominirao: Denver lako savladao Nju Orleans
Euronews pre 2 satajoš 24 povezane
Vlada Srbije ispunila obećanje! Ministar Mali: Dodatnih 12,01 milijardi dinara za visoko obrazovanje! Ispunjen i 4. zahtev studentskih plenuma
Kurir pre 44 minutajoš 11 povezanih
Advokati Srbije postupaju u hitnim predmetima tokom obustave rada
Serbian News Media pre 1 satjoš 9 povezanih