Povezane vesti

Bajden čestitao Božić pravoslavnim hrišćanima

Politika 07.01.2024
VAŠINGTON – Američki predsednik Džozef Bajden čestitao je Božić svim hrišćanima koji taj praznik slave po julijanskom kalendaru, rekavši da se pridružuje molitvama za mir. „(Prva dama) Džil i ja želimo blagosloven Božić pravoslavnim… »

Vesti online 07.01.2024
Američki predsednik Džozef Bajden čestitao je Božić svim hrišćanima koji taj praznik slave po julijanskom kalendaru, rekavši da se pridružuje molitvama za mir. – (Prva dama) Džil i ja želimo blagosloven Božić pravoslavnim hrišćanima u… »
Bajden čestitao Božić pravoslavnim vernicima Američki predsednik uputio čestitku sa snažnom porukom

Bajden čestitao Božić pravoslavnim vernicima Američki predsednik uputio čestitku sa snažnom porukom

Kurir 07.01.2024
Američki predsednik Džozef Bajden čestitao je Božić svim hrišćanima koji taj praznik slave po julijanskom kalendaru, rekavši da se pridružuje molitvama za mir. "(Prva dama) Džil i ja želimo blagosloven Božić pravoslavnim hrišćanima u… »

Telegraf 07.01.2024
"Ove godine držimo blizu srca mnoge pravoslavne hrišćanske zajednice u ratom zahvaćenim regionima naše zemaljske kugle", poručio je Bajden. Američki predsednik Džozef Bajden čestitao je Božić svim hrišćanima koji taj praznik slave po… »

RTV 07.01.2024
VAŠINGTON - Američki predsednik Džozef Bajden čestitao je Božić svim hrišćanima koji taj praznik slave po julijanskom kalendaru, rekavši da se pridružuje molitvama za mir. "(Prva dama) Džil i ja želimo blagosloven Božić pravoslavnim… »

Euronews 07.01.2024
Američki predsednik Džozef Bajden čestitao je Božić svim hrišćanima koji taj praznik slave po julijanskom kalendaru, rekavši da se pridružuje molitvama za mir. "(Prva dama) Džil i ja želimo blagosloven Božić pravoslavnim hrišćanima u… »

Vesti dana »