Povezane vesti
Zdravko je jedini stanovnik u selu Struje nema od '74 ni vode, ali se ne žali: Zovu me gradonačelnik, preživeo sam pad…
Kurir 07.01.2024
Nadomak Splita, samo desetak kilometara od Solina, iza Kozjaka, selo je u kojem živi samo jedan stanovnik. U Blacima nema ni struje ni vode, ni dobrog puta, ali on se iz svojeg sela - ne da... Iz daljine Blaca izgledaju idilično. Izbliza druga priča… »
Selo u kojem živi samo jedan stanovnik i to Zdravko! "Zovu me gradonačelnik" - Svega je nekada bilo, a danas pustinja
Mondo 07.01.2024
U Blacima nema ni struje ni vode, ni dobrog puta, ali i u njemu i dalje živi Zdravko. U Blacima nema ni struje ni vode, ni dobrog puta, ali i u njemu i dalje živi Zdravko. Nadomak Splita, samo desetak kilometara od Solina, iza Kozjaka, selo je u kojem… »
Vesti dana »
Raspored na Mundijalu (6. dan): Mesi konačno na terenu, svi čekaju da vide Halandov debi na Svetskom prvenstvu
Danas pre 15 minutajoš 20 povezanih
"Neka nafta teče!" Tramp potvrdio sporazum: Iran pristao da de zauvek odrekne nuklearnog oružja
Večernje novosti pre 9 minutajoš 11 povezanih
STIŽE TOPLOTNI TALAS, TEMPERATURE DO 35 STEPENI Biće pakleno, a evo kad nas očekuje kratkotrajno osveženje OVO JE DETALjNA PROGNOZA DO KRAJA JUNA
Dnevnik pre 25 minutajoš 8 povezanih