Povezane vesti
Zdravko je jedini stanovnik u selu Struje nema od '74 ni vode, ali se ne žali: Zovu me gradonačelnik, preživeo sam pad…
Kurir 07.01.2024
Nadomak Splita, samo desetak kilometara od Solina, iza Kozjaka, selo je u kojem živi samo jedan stanovnik. U Blacima nema ni struje ni vode, ni dobrog puta, ali on se iz svojeg sela - ne da... Iz daljine Blaca izgledaju idilično. Izbliza druga priča… »
Selo u kojem živi samo jedan stanovnik i to Zdravko! "Zovu me gradonačelnik" - Svega je nekada bilo, a danas pustinja
Mondo 07.01.2024
U Blacima nema ni struje ni vode, ni dobrog puta, ali i u njemu i dalje živi Zdravko. U Blacima nema ni struje ni vode, ni dobrog puta, ali i u njemu i dalje živi Zdravko. Nadomak Splita, samo desetak kilometara od Solina, iza Kozjaka, selo je u kojem… »
Vesti dana »
CIA, helikopteri i potraga u planinama: Kako je američki oficir izvučen iz Irana
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
Srđan Blagojević posle remija Partizana protiv Čukaričkog, spomenuo jednu stvar: "Moramo se..."
Telegraf pre 33 minutajoš 50 povezanih
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 11 satijoš 21 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 31 povezana
Koalicija oko SNS osvojila 63,26 odsto glasova u Majdanpeku, u skupštinu ušle još dve liste
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 11 povezanih