Повезане вести
Био сам мали када сам остао без оца: Прослављени фудбалер жив и здрав, син прича као да га нема - ево шта је још рекао
Мондо 08.01.2024
Музичар Марко Ђуровски, син Милка Ђуровског, у емисији открио и какав однос има према својој деци. Музичар Марко Ђуровски, син Милка Ђуровског, у емисији открио и какав однос има према својој деци Марко Ђуровски, музичар којег је… »
"Веома млад сам остао без оца" Марко Ђуровски има оца, али прича као да га нема! Први пут проговорио о породичним односима
Курир 08.01.2024
Музичар Марко Ђуровски, који се последњих година повукао са јавне сцене, син је некадашнејг фудбалера Милка Ђуровског. Наиме, Марко је сада после дуже паузе гостовао у једној емисији, где се дотакао односа са оцем. Он је истакао… »
Вести дана »
У Бујановцу се евро у уторак у мењачницама продавао и по 120 динара, уз оцену да ће, због велике тражње, курс бити још виши.
ОК радио пре 3 сатајош 10 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 3 сатајош 3 повезане
НБС: Девизно тржиште потпуно стабилно, несташица евра и других валута не постоји
Н1 Инфо пре 35 минутајош 24 повезане