Povezane vesti
"Prvi put sam proslavila Božić pre 10 godina" Pevačica (73) zbog roditelja nije ništa slavila, a onda su iz crkve izneli…
Kurir 08.01.2024
Pevačica Jasna Kočijašević (73) gotovo ceo život nije slavila Božić, a za domaće medije otkrila je i razlog. - U mojoj kući se nije slavio Božić, zbog porekla moje mame i profesije mog tate koji je bio vojno lice to je bilo nezamislivo. Prvi… »
"Prvi put sam proslavila Božić pre 10 godina": Naša pevačica (73) zbog roditelja nije obeležavala pravoslavne praznike: "u…
Blic 07.01.2024
Pevačica Jasna Kočijašević (73) gotovo ceo život nije slavila Božić, a za domaće medije otkrila je i razlog. - U mojoj kući se nije slavio Božić, zbog porekla moje mame i profesije mog tate koji je bio vojno lice to je bilo nezamislivo. Prvi… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Novosadski profesori blokirali raskrsnicu kod kampusa zbog „zvučnog topa“
Nova pre 25 minutajoš 42 povezane

Aerodrom Hitrou zatvoren – više od 1.000 letova otkazano nakon što je veliki požar izazvao nestanak struje
Biznis.rs pre 49 minutajoš 22 povezane

Rokas Giedraitis ovakvu utakmicu za Zvezdu u Evroligi nije odigrao skoro godinu dana
Telegraf pre 55 minutajoš 17 povezanih

Velika eksplozija u naftnom spremištu u Rusiji, masovni napad dronovima na Odesu
Al Jazeera pre 25 minutajoš 13 povezanih