Povezane vesti
"Prvi put sam proslavila Božić pre 10 godina" Pevačica (73) zbog roditelja nije ništa slavila, a onda su iz crkve izneli…
Kurir 08.01.2024
Pevačica Jasna Kočijašević (73) gotovo ceo život nije slavila Božić, a za domaće medije otkrila je i razlog. - U mojoj kući se nije slavio Božić, zbog porekla moje mame i profesije mog tate koji je bio vojno lice to je bilo nezamislivo. Prvi… »
"Prvi put sam proslavila Božić pre 10 godina": Naša pevačica (73) zbog roditelja nije obeležavala pravoslavne praznike: "u…
Blic 07.01.2024
Pevačica Jasna Kočijašević (73) gotovo ceo život nije slavila Božić, a za domaće medije otkrila je i razlog. - U mojoj kući se nije slavio Božić, zbog porekla moje mame i profesije mog tate koji je bio vojno lice to je bilo nezamislivo. Prvi… »
Vesti dana »
VIDEO: Fizički sukob poslanika Skupštine Srbije i veliki transparent sa "krvavom" šakom
Radio 021 pre 1 minutjoš 85 povezanih
Pogledajte trenutak pada aviona u Litvaniji! Kamera snimila sve, eksplozija je noć pretvorila u dan: I dalje se nagađa o uzroku (video)
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih
Iznenađenje u Rumuniji: Desničarski kandidat Đorđesku vodi u trci za predsednika, iza njega Čolaku
Euronews pre 2 satajoš 19 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradu policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 55 minutajoš 18 povezanih