Povezane vesti
Ona je na božić izbačena iz elite! Voditelj saopštio im konačnu odluku, a evo za čime najviše žaliti
Kurir 08.01.2024
Marijana Špirić zauvek je napustila "Elitu". Ona je nakon odlaska sa imanja u Šimanovcima u studiju prokomentarisala svoje učešće u rijalitiju. - Nešto se u meni desilo da sam posustala, ali ugasila sam se. Kočilo me nešto, nisam imala adekvatno društvo… »
Ona je na božić izbačena iz elite: Voditelj stigao na imanje u Šimanovcima i saopštio im odluku
Blic 08.01.2024
Marijana Špirić zauvek je napustila "Elitu". Ona je nakon odlaska sa imanja u Šimanovcima u studiju prokomentarisala svoje učešće u rijalitiju. - Nešto se u meni desilo da sam posustala, ali ugasila sam se. Kočilo me nešto, nisam imala adekvatno društvo… »
Vesti dana »

Srbija u crvenom: Tabela pokazuje gde je danas najveći rizik od šumskih požara i u kom gradu će biti ubedljivo najvrelije
Nova pre 12 minutajoš 16 povezanih

Evropa se utrkuje sa Trampom: Ovako bi oni da se rat završi; "Ne možete bez Kijeva"
B92 pre 3 minutajoš 19 povezanih

Očekuje se pojačan saobraćaj ka Mađarskoj, Hrvatskoj i Severnoj Makedoniji, ali i od Bugarske
Radio 021 pre 28 minutajoš 5 povezanih