Povezane vesti
Najemotivnija balada Aleksandre Prijović prepevana na engleskom: Zbog ove pesme plakala je na svakom nastupu
Nova 08.01.2024
Popularna pevačica postigla je neverovatan uspeh u toku prethodne godine. Aleksandra Prijović održala je koncerte u okviru turneje „Od istoka do zapada“ u najvećim dvoranama regiona. I ovu godinu započela je radno, a tek je čekaju novi koncerti širom… »
Veliki hit Aleksandre Prijović prepevan na engleskom: Zbog ove pesme se raznežila kada joj je Filip prišao i poljubio je na…
Blic 08.01.2024
Jedan od najvećih hitova Aleksandre Prijović, dečko sa Tik Toka otpevao je na engleskom i dobio pregršt pohvala. Naime, Aleksandra Prijović nastavlja da obara rekorde svojim hitovima i nastupima, a jedan od njenih najvećih hitova, pesma "Devet života" je… »
Zbog nje je prija plakala u svakoj areni: Sad je najemotivnija balada prepevana na engleskom, evo kako to zvuči
Kurir 08.01.2024
Pesma Aleksandre Prijović "Devet života" je dobio i svoju englesku verziju. Naime, jedan momak iz Hrvatske na Tik toku je pesmu "Devet života" otpevao na engleskom jeziku. @thejamesnight Ovo je moja cestitka na 5 arena @Aleksandra Prijovic 💚 💚 kako devet… »
Vesti dana »
Grenland spreman da se brani? Premijer Grenlanda: Ne može se isključiti mogućnost upotrebe vojske
Večernje novosti pre 4 minutajoš 35 povezanih
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 9 minutajoš 26 povezanih
Vučić: „Verujem da će Jermenija, Srbija i Azerbejdžan imati veći značaj u budućnosti“
Serbian News Media pre 49 minutajoš 57 povezanih
Broj pratilaca na profilu Radara porastao za skoro 30.000 za pola sata
Radar pre 4 satijoš 6 povezanih
Automobil uleteo u zgradu u centru Zemuna, teško povređen vozač
N1 Info pre 34 minutajoš 30 povezanih