Повезане вести
Влада Хрватске враћа новац осуђеним ратним злочинцима
РТВ 08.01.2024
БЕОГРАД - Хрватска ће вратити сав новац правоснажно осуђеним хрватским ратним злочинцима који је током година држава регресно од њих наплатила на име подмирења одштета њиховим жртвама, пише данас загребачки Јутарњи лист. То… »
Влада Хрватске врац́а новац осуђеним ратним злочинцима
Спутник 08.01.2024
Хрватска ц́е вратити сав новац правоснажно осуђеним хрватским ратним злочинцима који је током година држава регресно од њих наплатила на име подмирења одштета њиховим жртвама, пише данас загребачки Јутарњи лист. То је… »
Хрватска враћа сав новац својим осуђеним ратним злочинцима
Телеграф 08.01.2024
Истом одлуком требало би да се обуставе и сви поступци које против породица жртава злочина води Република Хрватска. Република Хрватска вратиће сав новац правоснажно осуђеним хрватским ратним злочинцима од којих је током година… »
Хрватска враћа новац осуђеним ратним злочинцима
Политика 08.01.2024
Република Хрватска ће правоснажно осуђеним хрватским ратним злочинцима вратити сав новац који је држава од њих годинама регресивно наплаћивала на име намирења одштете жртвама њихових злочина, пише Јутарњи. Тако је одлучила… »
Вести дана »
Зеленски одговорио Трампу на тему избора у Украјини: Спреман сам! Ускоро шаљемо ревидирани документ Америци, од Русије зависи
Курир пре 1 сатјош 31 повезана
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 2 сатајош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 сатјош 32 повезане
"Ми смо сад у овој првој фази": Грађани евидентирају нелегалне објекте по новом закону, првог дана 19.000 пријава
Еуроневс пре 2 сатајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 30 повезаних