Повезане вести
Кина открила британског шпијуна: Пренео строго поверљиве државне тајне Лондону
Политика 08.01.2024
Кина је саопштила да су њене безбедносне агенције откриле да је британска тајна обавештајна служба МИ6 користила странца у Кини за прикупљање тајни и информација. Министарство државне безбедности Кине саопштило је да је… »
У Кини приведен страни држављанин због сумње да је шпијунирао у корист МИ6
Еуроневс 08.01.2024
Кина је данас саопштила да је привела страног држављанина, руководиоца иностране прекоморске консултантске фирме, због наводног шпијунирања у корист Велике Британије. Кинеска цивилна обавештајна агенција при Министарству… »
Кина: Приведен страни држављанин због сумње да је шпијунирао у корист МИ6
РТВ 08.01.2024
ПЕКИНГ - Кина је данас саопштила да је привела страног држављанина, руководиоца иностране прекоморске консултантске фирме, због наводног шпијунирања у корист Велике Британије. Кинеска цивилна обавештајна агенција при… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 3 сатајош 1 повезана