Povezane vesti
Kina otkrila britanskog špijuna: Preneo strogo poverljive državne tajne Londonu
Politika 08.01.2024
Kina je saopštila da su njene bezbednosne agencije otkrile da je britanska tajna obaveštajna služba MI6 koristila stranca u Kini za prikupljanje tajni i informacija. Ministarstvo državne bezbednosti Kine saopštilo je da je stranog državljanina po imenu… »
U Kini priveden strani državljanin zbog sumnje da je špijunirao u korist MI6
Euronews 08.01.2024
Kina je danas saopštila da je privela stranog državljanina, rukovodioca inostrane prekomorske konsultantske firme, zbog navodnog špijuniranja u korist Velike Britanije. Kineska civilna obaveštajna agencija pri Ministarstvu državne bezbednosti (MSS)… »
Kina: Priveden strani državljanin zbog sumnje da je špijunirao u korist MI6
RTV 08.01.2024
PEKING - Kina je danas saopštila da je privela stranog državljanina, rukovodioca inostrane prekomorske konsultantske firme, zbog navodnog špijuniranja u korist Velike Britanije. Kineska civilna obaveštajna agencija pri Ministarstvu državne bezbednosti… »
Vesti dana »
Petrašinović: Sprovešćemo svih 25 preporuka ODHIR-a i pobedićemo bez obzira na uslove
RTK pre 1 satjoš 42 povezane
Počasna garda i crvenih tepih za predsednika Rusije u Pekingu /video/
Sputnik pre 2 satajoš 43 povezane
(Foto) Obrušio se deo mosta na granici između BiH i Hrvatske: Prelaz Gradiška zatvoren, saobraćaj preko nove lokacije
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 49 povezanih
Ponovo kreće rat Amerike i irana? Tramp dao Teheranu rok od nekoliko dana: "Spremni smo da napadnemo i zadamo veliki udarac"! (video)
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Treneri i kapiteni izabrali najbolji tim - Katai obeležio Superligu Srbije, Koković ispisao istoriju
RTS pre 53 minutajoš 41 povezana