Povezane vesti
"7 Puta sam morala da pogledam u račun" Gost je konobarici ostavio neverovatnu poruku zbog koje nije mogla da dođe k sebi…
Kurir 08.01.2024
Konobarica u njujorškom Theater Districtu nije mogla verovati kada je otkrila da joj je jedna mušterija ostavila neverovatnu velikodušnu napojnicu u iznosu od 500 dolara kako bi sebi konačno mogla priuštiti kartu za predstavu o kojoj je dugo sanjala… »
Konobarica dobila neverovatni bakšiš! "Kada sam pogledala sumu nije mi bilo dobro" - ostvarila svoj životni san!
Mondo 08.01.2024
Nevrovatna priča konobarice, koja je zahvaljujući velikom bakšišu ostvarila svoj san. Nevrovatna priča konobarice, koja je zahvaljujući velikom bakšišu ostvarila svoj san. Kler Rejčel Hauel, koja je poreklom iz Kalifornije, ali živi i radi u Njujorku, na… »
Vesti dana »

Nevreme stiglo do Bačke – u Subotici obilna kiša, oborena stabla u Mišićevu i Bajmoku
RTV pre 9 minutajoš 26 povezanih

Ekskluziva Rojtersa: Ovo su svi uslovi koje je Putin postavio Ukrajini
Vesti online pre 1 satjoš 25 povezanih

Netanjahu naređuje početak pregovora o oslobađanju talaca i odobrava planove za zauzimanje Gaze
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 37 povezanih

Mali: Marže u najvećim trgovinskim lancima biće ograničene na maksimalnih 20 odsto
Biznis.rs pre 5 satijoš 26 povezanih

CIK u Prištini odbio zahtev Srpske liste za učešće na izborima; Reakcija Beograda: Ništa nije gotovo
Sputnik pre 2 satajoš 21 povezana