Povezane vesti

Promet mu je 40 miliona evra, ima stan u monaku: Ovako živi srpski biznismen: "Otišlo mi je zdravlje, imam stresove i probleme"…

Promet mu je 40 miliona evra, ima stan u monaku: Ovako živi srpski biznismen: "Otišlo mi je zdravlje, imam stresove i probleme"…

Blic 08.01.2024
Bogati biznismen Branko Babić pokazao je po prvi put svoje bogato imanje, ali i privatno jezero koje poseduje. Sada je Branko Babić, zvani "kralj obrva", otkrio da je samo u prošloj godini imao 40 miliona prometa. - Imao sam za godinu dana preko 40… »
Ima privatno jezero, a kuva mu šef iz Pariza: Biznismen iz Srbije živi na selu: "Zaradim 100.000 evra mesečno, a nisam puno…

Ima privatno jezero, a kuva mu šef iz Pariza: Biznismen iz Srbije živi na selu: "Zaradim 100.000 evra mesečno, a nisam puno…

Blic 08.01.2024
Bogati biznismen Branko Babić pokazao je po prvi put svoje bogato imanje, ali i privatno jezero koje poseduje. Branka Babića nazivaju kraljem obrva, a u medijima je izazvao pažnju zbog veze sa bivšom ženom Duška Šarića, Svetlanom Dimitrić, poznatijom kao… »

Vesti dana »