Povezane vesti

Promet mu je 40 miliona evra, ima stan u monaku: Ovako živi srpski biznismen: "Otišlo mi je zdravlje, imam stresove i…

Promet mu je 40 miliona evra, ima stan u monaku: Ovako živi srpski biznismen: "Otišlo mi je zdravlje, imam stresove i…

Blic 08.01.2024
Bogati biznismen Branko Babić pokazao je po prvi put svoje bogato imanje, ali i privatno jezero koje poseduje. Sada je Branko Babić, zvani "kralj obrva", otkrio da je samo u prošloj godini imao 40 miliona prometa. - Imao sam za godinu dana preko 40… »
Poznati biznismen uživa na selu u Srbiji - ima jezero i "rols rojs"! "Uložio sam 200, zaradim 100.000 evra mesečno"

Poznati biznismen uživa na selu u Srbiji - ima jezero i "rols rojs"! "Uložio sam 200, zaradim 100.000 evra mesečno"

Mondo 08.01.2024
Bogati biznismen pokazao je po prvi put svoje bogato imanje. Bogati biznismen pokazao je po prvi put svoje bogato imanje. Branka Babića, osnivača i vlasnika kompanije PhiAcademy nazivaju kraljem obrva, a u medijima je izazvao pažnju zbog veze sa… »
Ima privatno jezero, a kuva mu šef iz Pariza: Biznismen iz Srbije živi na selu: "Zaradim 100.000 evra mesečno, a nisam puno…

Ima privatno jezero, a kuva mu šef iz Pariza: Biznismen iz Srbije živi na selu: "Zaradim 100.000 evra mesečno, a nisam puno…

Blic 08.01.2024
Bogati biznismen Branko Babić pokazao je po prvi put svoje bogato imanje, ali i privatno jezero koje poseduje. Branka Babića nazivaju kraljem obrva, a u medijima je izazvao pažnju zbog veze sa bivšom ženom Duška Šarića, Svetlanom Dimitrić… »

Vesti dana »