Повезане вести

„Смуваћемо се ми кад тад“: Марија Шерифовић објавила фотографију са глумцем у купаћем костиму

„Смуваћемо се ми кад тад“: Марија Шерифовић објавила фотографију са глумцем у купаћем костиму

Нова 08.01.2024
Популарна певачица главна је тема медија у протеклих месец дана. Марија Шерифовић пред крај 2023. године добила је сина Мариа којег је на свет донела сурогат мајка. Сваки слободан тренутак певачица користи да проведе са својим… »
"Смуваћемо се кад тад" - Марија Шерифовић постала мајка, па се јавно обратила овом мушкарцу! Чврсто га држи и не пушта!

"Смуваћемо се кад тад" - Марија Шерифовић постала мајка, па се јавно обратила овом мушкарцу! Чврсто га држи и не пушта!

Мондо 08.01.2024
Марија Шерифовић поделила је фотографију и јавно се обратила овом мушкарцу. Марија Шерифовић поделила је фотографију и јавно се обратила овом мушкарцу. Певачица Марија Шерифовић све је изненадила када је саопштила да је 2… »
"Смуваћемо се ми кад тад": Марија Шерифовић објавила фотку са мушкарцем, он го до појаса, а певачица у купаћем

"Смуваћемо се ми кад тад": Марија Шерифовић објавила фотку са мушкарцем, он го до појаса, а певачица у купаћем

Блиц 08.01.2024
Певачица Марија Шерифовић пред крај 2023. године постала је мајка дечака Мариа којег је на свет донела сурогат мајка, а сваки слободан тренутак користи да проведе са својим наследником. Марија је веома посвећена своме сину, те… »
"Смуваћемо се кад тад" Марија Шерифовић добила сина, па овом мушкарцу упутила емотивне речи (фото)

"Смуваћемо се кад тад" Марија Шерифовић добила сина, па овом мушкарцу упутила емотивне речи (фото)

Курир 08.01.2024
Марија Шерифовић је 2. децембра прошле године постала мајка, када је уз помоћ сурогат- мајке рођен њен син Марио. Већ пред крај године је са наследником и поносном баком Верицом допутовала у Србију, те проводе празничне дане у… »
Другарице јој помажу, виђамо и јовану пајић: Комшије Марије Шерифовић све откриле - "Вуче пелене и храну за бебе"

Другарице јој помажу, виђамо и јовану пајић: Комшије Марије Шерифовић све откриле - "Вуче пелене и храну за бебе"

Мондо 08.01.2024
Комшилук Марије Шерифовић пресрећан због принове у згради! Комшилук Марије Шерифовић пресрећан због принове у згради! Певачица Марија Шерифовић недавно је уз помоћ сурогат мајке постала мама маленом Марију. Пред новогодишње… »
Први Божић Марије Шерифовић са сином мариом: Певачица се огласила: "Проћи ће све, али душа, образ и оно што је добро остаје…

Први Божић Марије Шерифовић са сином мариом: Певачица се огласила: "Проћи ће све, али душа, образ и оно што је добро остаје…

Блиц 07.01.2024
Певачица Марија Шерифовић пред крај 2023. године постала је мајка дечака Мариа којег је на свет донела сурогат мајка. Ово је Маријин први Божић са наследником, а Шерифовићка са малишаном празним прославља у свом топлом дому… »

Вести дана »