Повезане вести
"Снаја ме тукла до крви, брат лупао шамаре" Страшна прича ћерке композитора највећих фолк хитова: Доживела групно силовање у…
Курир 08.01.2024
Олга Јовичић, ћерка легендарног композитора Микија Јовичића, творца бројних хитова народне музике, испричала је стравичну животну причу о детињству и тортури коју је доживела после очеве смрти. Јовичић је сарађивао са највећим… »
"Газда локала ме је силовао, брат је гледао како ме његова жена удара штапом и дави" Језива исповест ћерке познатог…
Блиц 08.01.2024
Познати аутор Мики Јовичић написао је близу две хиљаде песама, имао је троје деце, сина Зорана и ћерку Олгу са певачицом Зорицом, и најмлађег сина Стефана, са певачицом Вањом. Његова ћерка Олга је недавно у болној исповести… »
Вести дана »

Временска прогноза за 20. октобар: Стигао је хладнији ваздух из Средње Европе
Мондо пре 1 сатјош 6 повезаних

Дачић о случају пада надстрешнице: Не може се унапред одбацити питање да ли је дошло до саботаже, диверзије или тероризма
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

(Фото) "ушао у кривину са 120 на сат, није могао да исправи аутобус": Стручњаци о језивој саобраћајки код Сремске Митровице: Једна ствар је могла да спречи трагедију
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Фајненшел тајмс: Трамп рекао Зеленском да прихвати руске услове; Москва заузела Полтавку у Запорошкој области
РТС пре 26 минутајош 3 повезане