Povezane vesti
Led i mokri kolovozi, radar na Mostu slobode: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu
Radio 021 09.01.2024
Pratite saobraćaj u Novom Sadu ovog utorka, 9. januara, na 021.rs - od gužvi i radova do radara i patrola. Gužve, zastoje i radare možete prijaviti na 0600 100 200. Informacije o saobraćaju slušajte i na Radiju 021, na 92,2 MHz ili na radio021.rs… »
I dalje važi zabrana za šlepere i kamione na Iriškom vencu
Ozon 09.01.2024
Sremska Mitrovica – Kako su saopštili „Putevi Srbije“, ovim vozilima je zabranjeno saobraćanje na deonici Petrovaradin – Irig – raskrsnica za Vrdnik. Takođe, zabranjeno im je da saobraćaju drugom (silaznom) trakom na Fruškoj gori. Razlog je stvaranje… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice: Tišina kod Železničke stanice u Novom Sadu, okupljanja širom Srbije
NIN pre 0 minutajoš 58 povezanih

BLOG UŽIVO Završeni komemorativni skupovi širom Srbije: Studenti pozvali građane na novi skup 1. novembra
Nova pre 0 minutajoš 51 povezana

Božićeva: Napadnuta sam zbog kampanje koja se vodi protiv SNS
Sputnik pre 45 minutajoš 29 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 45 minutajoš 23 povezane

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 113 povezane