Повезане вести

Опозиционарка Тепић позвала ЕУ да дешавања у Србији 'назове правим речима'

Опозиционарка Тепић позвала ЕУ да дешавања у Србији 'назове правим речима'

Слободна Европа 09.01.2024
Тврдње да Запад стоји иза грађанских протеста у Београду лансира власт у Србији, изјавила је потпредседница опозиционе Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић, те позвала Брисел да почне да дешавања у Србији "назива… »
Тепић поручила Стану да почне ствари да назива правим именом

Тепић поручила Стану да почне ствари да назива правим именом

Инсајдер 09.01.2024
Потпредседница Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић поручила је портпаролу ЕУ Петеру Стану да иза изјава "да се Запад меша у изборни процес у Србији и да стоји иза протеста опозиције у Београду", не стоји Русија, како је… »
Мариника Тепић написала отворено писмо портпаролу ЕК Петеру Стану

Мариника Тепић написала отворено писмо портпаролу ЕК Петеру Стану

Данас 09.01.2024
Мариника Тепић, потпредседница Странке слободе и правде упутила је отворено писмо портпаролу Европске комисије Петеру Стану. Она наводи да тврдње да се Запад меша у изборни процес у Србији и стоји иза протеста опозиције у… »
„Почните правим речима да називате оно што ми овде живимо“: Мариника Тепић упутила Стану отворено писмо

„Почните правим речима да називате оно што ми овде живимо“: Мариника Тепић упутила Стану отворено писмо

Нова 09.01.2024
Тврдње да се Запад меша у изборни процес у Србији и стоји иза протеста опозиције у Београду не лансира Русија, него Александар Вучић и Српска напредна странка кроз изјаве својих функционера и медија које у потпуности контролише… »
Мариника Тепић писала Стану: Почните правим речима да називате оно што ми овде живимо

Мариника Тепић писала Стану: Почните правим речима да називате оно што ми овде живимо

Н1 Инфо 09.01.2024
Тврдње да се Запад меша у изборни процес у Србији и стоји иза протеста опозиције у Београду не лансира Русија, него Александар Вучић и Српска напредна странка кроз изјаве својих функционера и медија које у потпуности контролише… »

Вести дана »