Povezane vesti

"Vikala je da želi da napravi gulaš od mene": Šok svedočenje dede iz Srbije koji je u snaju ispalio 6 metaka, insistirao na…

"Vikala je da želi da napravi gulaš od mene": Šok svedočenje dede iz Srbije koji je u snaju ispalio 6 metaka, insistirao na…

Kurir 09.01.2024
Dedi (79) iz Srbije sudi se na sudu u Švajcarskoj zbog optužbi za ubistvo snaje (32), supruge njegovog unuka. On je optužen da je žrtvu upucao šest puta 2021. godine u stanu u Vinterturu u kantonu Cirih. Sudija je na suđenju u utorak rekao da je… »
"Vikala je da želi da napravi gulaš od mene": Šta je deda iz Srbije rekao na suđenju za ubistvo snajke

"Vikala je da želi da napravi gulaš od mene": Šta je deda iz Srbije rekao na suđenju za ubistvo snajke

Telegraf 09.01.2024
Sudija je na suđenju u utorak rekao da je osumnjičeni ispalio šest hitaca u žrtvu - tri u glavu i tri u gornji deo tela. Dedi (79) iz Srbije sudi se na sudu u Švajcarskoj zbog optužbi za ubistvo Ksenije K. (32, ime promenjeno), supruge njegovog unuka. On… »
Deda iz Srbije ubio ženu svog unuka: Došao u Švajcarsku samo da bi vratio snaju, pa je izrešetao naočigled praunuka: Sada mu…

Deda iz Srbije ubio ženu svog unuka: Došao u Švajcarsku samo da bi vratio snaju, pa je izrešetao naočigled praunuka: Sada mu…

Blic 09.01.2024
Deda (79) iz Srbije pojaviće se u utorak na sudu zbog optužbe za ubistvo Ksenije K. (32), supruge svog unuka, u Švajcarskoj. On je optužen da je upucao i ubio Kseniju 2021. godine, nakon što je ona prethodno podnela zahtev za razvod. Kako navode u javnom… »
Deda iz Srbije ubio suprugu svog unuka u Švajcarskoj: Ispalio 6 metaka u nju, preti mu doživotna

Deda iz Srbije ubio suprugu svog unuka u Švajcarskoj: Ispalio 6 metaka u nju, preti mu doživotna

Telegraf 09.01.2024
On je optužen da je upucao i ubio suprugu svog muža 2021. godine, nakon što je ona prethodno podnela zahtev za razvod. Deda (79) iz Srbije pojaviće se u utorak na sudu zbog optužbe za ubistvo Ksenije K. (32, ime žrtve promenjeno), supruge svog unuka, u… »

Vesti dana »