Povezane vesti
Direktor Opere o tome zašto je podneo ostavku na tu funkciju: Nisam hteo da potpišem spisak za Vučića
Danas 09.01.2024
„Dao sam ostavku na mesto umetničkog direktora Opere Narodnog pozorišta jer sam video da je poželjno da se potpiše spisak za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, i procenio sam da mi više tu nije mesto“, rekao je za N1 Nikola Mijailović… »
„Nisam hteo da podržim Vučića, nije mi tamo više bilo mesto“: Bivši direktor Opere objasnio zašto je dao ostavku
Nova 09.01.2024
"Dao sam ostavku na mesto umetničkog direktora Opere Narodnog pozorišta jer sam video da je poželjno da se potpiše spisak za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, i procenio sam da mi više tu nije mesto", rekao je za "N1" Nikola Mijailović… »
Ostavka direktora Opere: „Nisam hteo da potpišem spisak za Vučića, nije mi tamo više bilo mesto“
N1 Info 09.01.2024
"Dao sam ostavku na mesto umetničkog direktora Opere Narodnog pozorišta jer sam video da je poželjno da se potpiše spisak za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, i procenio sam da mi više tu nije mesto", rekao je za N1 Nikola Mijailović… »
Ostavka direktora Opere: „Nisam hteo da potpišem spisak za Vučića, nije mi tamo više bilo mesto“
Novi magazin 09.01.2024
"Dao sam ostavku na mesto umetničkog direktora Opere Narodnog pozorišta jer sam video da je poželjno da se potpiše spisak za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za izbore, i procenio sam da mi više tu nije mesto", rekao je za N1 Nikola… »
Vesti dana »

Ovo su razlozi zašto je Tramp otkazao susret sa Putinom „Nisam hteo uzaludan sastanak“
Dnevnik pre 5 minutajoš 16 povezanih

Stiže nam naoblačenje, pljuštaće! Oglasio se RHMZ, javili kad se vreme kvari
Alo pre 55 minutajoš 10 povezanih

Snažan zemljotres na rodosu: Potres mnoge ljude probudio, osetio se i na turskom primorju
Blic pre 10 minutajoš 10 povezanih

Noć u Beogradu: 2 osobe povređene u dva udesa, pomoć lekara najviše tražili astamtičari, onkološki i psihijatrijski pacijenti
Kurir pre 25 minutajoš 6 povezanih

Pljačka u Luvru: Za sedam minuta ukrali nakit 'neprocenjive' vrednosti
BBC News pre 25 minutajoš 4 povezane