Povezane vesti
Direktor Opere o tome zašto je podneo ostavku na tu funkciju: Nisam hteo da potpišem spisak za Vučića
Danas 09.01.2024
„Dao sam ostavku na mesto umetničkog direktora Opere Narodnog pozorišta jer sam video da je poželjno da se potpiše spisak za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, i procenio sam da mi više tu nije mesto“, rekao je za N1 Nikola Mijailović… »
„Nisam hteo da podržim Vučića, nije mi tamo više bilo mesto“: Bivši direktor Opere objasnio zašto je dao ostavku
Nova 09.01.2024
"Dao sam ostavku na mesto umetničkog direktora Opere Narodnog pozorišta jer sam video da je poželjno da se potpiše spisak za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, i procenio sam da mi više tu nije mesto", rekao je za "N1" Nikola Mijailović… »
Ostavka direktora Opere: „Nisam hteo da potpišem spisak za Vučića, nije mi tamo više bilo mesto“
N1 Info 09.01.2024
"Dao sam ostavku na mesto umetničkog direktora Opere Narodnog pozorišta jer sam video da je poželjno da se potpiše spisak za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, i procenio sam da mi više tu nije mesto", rekao je za N1 Nikola Mijailović… »
Ostavka direktora Opere: „Nisam hteo da potpišem spisak za Vučića, nije mi tamo više bilo mesto“
Novi magazin 09.01.2024
"Dao sam ostavku na mesto umetničkog direktora Opere Narodnog pozorišta jer sam video da je poželjno da se potpiše spisak za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za izbore, i procenio sam da mi više tu nije mesto", rekao je za N1 Nikola… »
Vesti dana »

Protest u Beogradu povodom 11 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu: Zatvoren deo mosta Gazela (Foto)
Mondo pre 10 minutajoš 56 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 91 povezana

Popust od sedam odsto za domaćinstva koja imaju elektronski račun i plate ga do 20. u mesecu
Politika pre 3 satajoš 40 povezanih

Američka vlada obustavila rad – Kongres nije usvojio privremeni budžet, zaposleni u strahu od otkaza
RTS pre 1 satjoš 49 povezanih