Povezane vesti
Direktor Opere o tome zašto je podneo ostavku na tu funkciju: Nisam hteo da potpišem spisak za Vučića
Danas 09.01.2024
„Dao sam ostavku na mesto umetničkog direktora Opere Narodnog pozorišta jer sam video da je poželjno da se potpiše spisak za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, i procenio sam da mi više tu nije mesto“, rekao je za N1 Nikola Mijailović… »
„Nisam hteo da podržim Vučića, nije mi tamo više bilo mesto“: Bivši direktor Opere objasnio zašto je dao ostavku
Nova 09.01.2024
"Dao sam ostavku na mesto umetničkog direktora Opere Narodnog pozorišta jer sam video da je poželjno da se potpiše spisak za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, i procenio sam da mi više tu nije mesto", rekao je za "N1" Nikola Mijailović… »
Ostavka direktora Opere: „Nisam hteo da potpišem spisak za Vučića, nije mi tamo više bilo mesto“
N1 Info 09.01.2024
"Dao sam ostavku na mesto umetničkog direktora Opere Narodnog pozorišta jer sam video da je poželjno da se potpiše spisak za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, i procenio sam da mi više tu nije mesto", rekao je za N1 Nikola Mijailović… »
Ostavka direktora Opere: „Nisam hteo da potpišem spisak za Vučića, nije mi tamo više bilo mesto“
Novi magazin 09.01.2024
"Dao sam ostavku na mesto umetničkog direktora Opere Narodnog pozorišta jer sam video da je poželjno da se potpiše spisak za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za izbore, i procenio sam da mi više tu nije mesto", rekao je za N1 Nikola… »
Vesti dana »

Usvojena rezolucija EP o Polarizaciji i povećanoj represiji u Srbiji
Beta pre 24 minutajoš 21 povezana

Mićin: Prvi novembar u Novom Sadu obeležićemo hrišćanskim običajima i odlaskom u crkvu
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih

Putin rukovodio vežbom strateških nuklearnih snaga; Ukrajina napala fabrike u Dagestanu i Mordoviji
RTS pre 59 minutajoš 79 povezanih

"Vrlo brzo će se saznati prava istina!" Saša Obradović pred Baskoniju odgovorio na pitanje koje zanima sve navijače!
Kurir pre 4 minutajoš 31 povezana