Povezane vesti
Direktor Opere o tome zašto je podneo ostavku na tu funkciju: Nisam hteo da potpišem spisak za Vučića
Danas 09.01.2024
„Dao sam ostavku na mesto umetničkog direktora Opere Narodnog pozorišta jer sam video da je poželjno da se potpiše spisak za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, i procenio sam da mi više tu nije mesto“, rekao je za N1 Nikola Mijailović… »
„Nisam hteo da podržim Vučića, nije mi tamo više bilo mesto“: Bivši direktor Opere objasnio zašto je dao ostavku
Nova 09.01.2024
"Dao sam ostavku na mesto umetničkog direktora Opere Narodnog pozorišta jer sam video da je poželjno da se potpiše spisak za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, i procenio sam da mi više tu nije mesto", rekao je za "N1" Nikola Mijailović… »
Ostavka direktora Opere: „Nisam hteo da potpišem spisak za Vučića, nije mi tamo više bilo mesto“
N1 Info 09.01.2024
"Dao sam ostavku na mesto umetničkog direktora Opere Narodnog pozorišta jer sam video da je poželjno da se potpiše spisak za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, i procenio sam da mi više tu nije mesto", rekao je za N1 Nikola Mijailović… »
Ostavka direktora Opere: „Nisam hteo da potpišem spisak za Vučića, nije mi tamo više bilo mesto“
Novi magazin 09.01.2024
"Dao sam ostavku na mesto umetničkog direktora Opere Narodnog pozorišta jer sam video da je poželjno da se potpiše spisak za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za izbore, i procenio sam da mi više tu nije mesto", rekao je za N1 Nikola… »
Vesti dana »
Nastavlja se rat pojedinih dela vlasti i TOK-a: Selaković kaže da nije došao na saslušanje jer je imao pametnija posla
Danas pre 1 satjoš 34 povezane
Vremenska prognoza za Srbiju: Oblačno, hladno sa susnežicom i snegom, prvi sneg u Beogradu
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 39 povezanih
VAŽNA vest za penzionere: Decembarska penzija stiže sa povišicom - evo i kolikom
Telegraf pre 2 satajoš 20 povezanih