Повезане вести

Директор Опере о томе зашто је поднео оставку на ту функцију: Нисам хтео да потпишем списак за Вучића

Директор Опере о томе зашто је поднео оставку на ту функцију: Нисам хтео да потпишем списак за Вучића

Данас 09.01.2024
„Дао сам оставку на место уметничког директора Опере Народног позоришта јер сам видео да је пожељно да се потпише списак за подршку председнику Србије Александру Вучићу, и проценио сам да ми више ту није место“, рекао је за Н1… »
„Нисам хтео да подржим Вучића, није ми тамо више било место“: Бивши директор Опере објаснио зашто је дао оставку

„Нисам хтео да подржим Вучића, није ми тамо више било место“: Бивши директор Опере објаснио зашто је дао оставку

Нова 09.01.2024
"Дао сам оставку на место уметничког директора Опере Народног позоришта јер сам видео да је пожељно да се потпише списак за подршку председнику Србије Александру Вучићу, и проценио сам да ми више ту није место", рекао је за "Н1"… »
Оставка директора Опере: „Нисам хтео да потпишем списак за Вучића, није ми тамо више било место“

Оставка директора Опере: „Нисам хтео да потпишем списак за Вучића, није ми тамо више било место“

Н1 Инфо 09.01.2024
"Дао сам оставку на место уметничког директора Опере Народног позоришта јер сам видео да је пожељно да се потпише списак за подршку председнику Србије Александру Вучићу, и проценио сам да ми више ту није место", рекао је за Н1… »

Нови магазин 09.01.2024
"Дао сам оставку на место уметничког директора Опере Народног позоришта јер сам видео да је пожељно да се потпише списак за подршку председнику Србије Александру Вучићу за изборе, и проценио сам да ми више ту није место", рекао… »

Вести дана »