Povezane vesti
Direktor Opere o tome zašto je podneo ostavku na tu funkciju: Nisam hteo da potpišem spisak za Vučića
Danas 09.01.2024
„Dao sam ostavku na mesto umetničkog direktora Opere Narodnog pozorišta jer sam video da je poželjno da se potpiše spisak za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, i procenio sam da mi više tu nije mesto“, rekao je za N1 Nikola Mijailović… »
„Nisam hteo da podržim Vučića, nije mi tamo više bilo mesto“: Bivši direktor Opere objasnio zašto je dao ostavku
Nova 09.01.2024
"Dao sam ostavku na mesto umetničkog direktora Opere Narodnog pozorišta jer sam video da je poželjno da se potpiše spisak za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, i procenio sam da mi više tu nije mesto", rekao je za "N1" Nikola Mijailović… »
Ostavka direktora Opere: „Nisam hteo da potpišem spisak za Vučića, nije mi tamo više bilo mesto“
N1 Info 09.01.2024
"Dao sam ostavku na mesto umetničkog direktora Opere Narodnog pozorišta jer sam video da je poželjno da se potpiše spisak za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, i procenio sam da mi više tu nije mesto", rekao je za N1 Nikola Mijailović… »
Ostavka direktora Opere: „Nisam hteo da potpišem spisak za Vučića, nije mi tamo više bilo mesto“
Novi magazin 09.01.2024
"Dao sam ostavku na mesto umetničkog direktora Opere Narodnog pozorišta jer sam video da je poželjno da se potpiše spisak za podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za izbore, i procenio sam da mi više tu nije mesto", rekao je za N1 Nikola… »
Vesti dana »
Amerika produžila NIS-u licencu do 17. aprila, Rafinerija nastavlja sa radom
Sputnik pre 33 minutajoš 27 povezanih
Svanuo "novi dan" u Iranu, običaj star 3.000 godina uprkos ratu Mina želi da ovo bude "buđenje iz ružnog sna", Teheran i na Novu godinu raketira zalivske zemlje
Kurir pre 23 minutajoš 15 povezanih
Srbin blistao, ali uzalud - 14. uzastopni poraz očajnih čarobnjaka! Detroit razbio Vašington, Tristan ubedljivo najefikasniji u ekipi iz prestonice! (video)
Kurir pre 3 minutajoš 15 povezanih
Uživo - Gori Bliski istok! Pogođen Kuvajt, a legendarni američki jurišni avion preuzima ključnu ulogu u sukobu sa Iranom
Mondo pre 58 minutajoš 10 povezanih