Povezane vesti
Panović: Rusija nema boljeg zavetnika od Vučića, „Mi, glas iz naroda“ povezan sa SNS
N1 Info 09.01.2024
Programski direktor Demostata Zoran Panović kaže da je lista Branimira Nestorovića, "Mi, glas iz naroda", povezana sa Srpskom naprednom strankom. Panović kaže i da Rusija nema boljeg zavetnika od Aleksandra Vučića. „Mislim i da lista Branimira… »
Panović: Rusija nema boljeg zavetnika od Vučića
Beta 09.01.2024
Programski direktor Demostata Zoran Panović kaže da je lista Branimira Nestorovića, "Mi, glas iz naroda", povezana sa Srpskom naprednom strankom. Panović kaže i da Rusija nema boljeg zavetnika od Aleksandra Vučića. "Mislim i da lista Branimira… »
Panović: Rusija nema boljeg zavetnika od Vučića
Radio sto plus 09.01.2024
“Mislim i da lista Branimira Nestorovića ima konekciju sa vladajućom partijom, jer je imala privilegovan medijski položaj u odnosu na druge liste, što ne umanjuje njihov rezultat”, rekao je Panović u emisiji “Među nama” na Novoj S. On je naveo i da je… »
Vesti dana »

Zatvaranje američke vlade - 750.000 radnika bez posla, ključne službe rade kraće
Bloomberg Adria pre 30 minutajoš 28 povezanih

Rhmz izdao novo upozorenje: U narednih 48 sati očekuje nas i do 50 centimetara snega
Telegraf pre 14 minutajoš 23 povezane

Trampov mirovni plan za Gazu u zamahu, ali bi njegova dvosmislenost mogla da bude kobna
BBC News pre 15 minutajoš 25 povezanih

Opsadno stanje u Minhenu: Čule se eksplozije, jedna osoba mrtva, druga ranjena
Danas pre 5 minutajoš 17 povezanih