Повезане вести

Бивши играч Партизана у Вождовцу: "Змајеви" појачали везни ред некада великом надом црно-белих

Бивши играч Партизана у Вождовцу: "Змајеви" појачали везни ред некада великом надом црно-белих

Вечерње новости 09.01.2024
ТРЕБАЛО је Лазар Павловић да буде велика узданица Партизана. Ипак, није се снашао у црно-белом па је сада пронашао нови ангажман и играће у Суперлиги Србије. ФОТО: М. Вукадиновић Овај 22-годишњак је појачао Вождовац са којим је… »
Бивши фудбалер Партизана прво појачање Вождовца

Бивши фудбалер Партизана прво појачање Вождовца

Спортске.нет 09.01.2024
Прво појачање за други део сезоне за Вождовац јесте некадашњи фудбалер Партизана, Лазар Павловић. Овај офанзивни везни фудбалер је претходни део сезоне провео у екипи АЕЛ-а из Ларнаке. “Лазар је играч који својим профилом… »
Лазар Павловић појачао Вождовац

Лазар Павловић појачао Вождовац

Спорт клуб 09.01.2024
Лазар Павловић (23) нови је играч Вождовца, пренео је београдски клуб. Павловић је са Вождовцем потписао трогодишњи уговор. „Захвалан сам Вождовцу што су ми дали пилику да будем део ово тима, почаствован сам што сам овде. Пратио… »
"Десетка" Партизана облачи црвено-бели дрес: Саво му дао шансу, сад долази по трофеје и Европу!

"Десетка" Партизана облачи црвено-бели дрес: Саво му дао шансу, сад долази по трофеје и Европу!

Мондо 09.01.2024
Лазар Павловић ће након Партизана, Кипра и Радничког понети дрес Вождовца! Лазар Павловић ће након Партизана, Кипра и Радничког понети дрес Вождовца! Почео је у Партизану и ту је одмах од Саве Милошевића добио број десет и шансу… »

Вести дана »