Повезане вести

"Галантан сам": Бивша жена од Ша добија непристојне понуде од мушкараца: "Биће ми задовољство и част"

"Галантан сам": Бивша жена од Ша добија непристојне понуде од мушкараца: "Биће ми задовољство и част"

Блиц 09.01.2024
Ивана Алексић широј јавности позната је као бивша супруга Ненада Алексића Ша који ју је јавно у ријалитију "Задруга" преварио са Таром Симов. Сада је показала да и даље добија "примамљиве" поруке од њих, а једна ју је… »
Муж је оставио пред камерама, њој стигла непристојна понуда: Ивана показала поруку - "Ако си за дружење, галантан сам"

Муж је оставио пред камерама, њој стигла непристојна понуда: Ивана показала поруку - "Ако си за дружење, галантан сам"

Мондо 09.01.2024
Бивша супруга репера и ријалити учесника Ненада Алексића Ша, открила какве јој поруке стижу на друштвеним мрежама. Бивша супруга репера и ријалити учесника Ненада Алексића Ша, открила какве јој поруке стижу на друштвеним мрежама… »
Реперова бивша жена процветала након развода! Добила непристојну понуду галатног дасе, која се не одбија: Ако си расположена...…

Реперова бивша жена процветала након развода! Добила непристојну понуду галатног дасе, која се не одбија: Ако си расположена...…

Курир 09.01.2024
Ивана Алексић, некадашња супруга репера Ненада Алексића Ша, од како се развела не престаје да изазва пажњу домаће јавности, а неретко се на њеном Инстаграм профилу може видети и по нека непристојна понуда. Од како се развела… »

Вести дана »