Povezane vesti
"Galantan sam": Bivša žena od Ša dobija nepristojne ponude od muškaraca: "Biće mi zadovoljstvo i čast"
Blic 09.01.2024
Ivana Aleksić široj javnosti poznata je kao bivša supruga Nenada Aleksića Ša koji ju je javno u rijalitiju "Zadruga" prevario sa Tarom Simov. Sada je pokazala da i dalje dobija "primamljive" poruke od njih, a jedna ju je šokirala, ali i nasmejala. -… »
Muž je ostavio pred kamerama, njoj stigla nepristojna ponuda: Ivana pokazala poruku - "Ako si za druženje, galantan sam"
Mondo 09.01.2024
Bivša supruga repera i rijaliti učesnika Nenada Aleksića Ša, otkrila kakve joj poruke stižu na društvenim mrežama. Bivša supruga repera i rijaliti učesnika Nenada Aleksića Ša, otkrila kakve joj poruke stižu na društvenim mrežama Ivana… »
Reperova bivša žena procvetala nakon razvoda! Dobila nepristojnu ponudu galatnog dase, koja se ne odbija: Ako si…
Kurir 09.01.2024
Ivana Aleksić, nekadašnja supruga repera Nenada Aleksića Ša, od kako se razvela ne prestaje da izazva pažnju domaće javnosti, a neretko se na njenom Instagram profilu može videti i po neka nepristojna ponuda. Od kako se razvela od Nenada Aleksića… »
Vesti dana »

„Crvena linija je pređena“: Ispred zdravstvenih ustanova održana akcija „Pacijenti nisu politički rekviziti“ (FOTO/VIDEO)
Danas pre 46 minutajoš 38 povezanih

Dačić: Policija ima zvučni top, stoji u kutijama u magacinu, izjava da ga nemamo bila – nespretna
Glas Zaječara pre 5 satijoš 8 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih

"Naše snage dovršavaju poraz neprijateljskih trupa": Putin ne krije radost, ukrajinsko uporište na rubu uništenja
Mondo pre 39 minutajoš 84 povezane