Povezane vesti
Petrić predstavljen u Čukaričkom: Ostao sam dužan klubu
Sportski žurnal 09.01.2024
Fudbaleri Čukaričkog će u narednih deset dana raditi u Beogradu, a od 18. januara do 1. februara boraviće na Kipru. Novi trener fudbalera Čukaričkog Gordan Petrić izvršio je danas prvu prozivku na Banovom brdu pred početak priprema za nastavak… »
Petrić u Čuki: "Ostao sam dužan klubu, više nemamo tehnički potkovane igrače..."
Sportske.net 09.01.2024
Čukarički je danas predstavio novog trenera prvog tima Gordana Petrića koji se na Banovo brdo ovim angažmanom vratio posle sezone 2016-17. On je u međuvremenu vodio i Partizan sa kojim se rastao februara prošle godine i od tada nije vodio nijednu… »
Gordan Petrić: Ostao sam dužan Čukaričkom
Sport klub 09.01.2024
Novi šef struke Čukaričkog Gordan Petrić izvršio je prvu prozivku na Banovom brdu pred početak priprema za nastavak sezone. Belo-crni će u narednih deset dana raditi u Beogradu, a od 18. januara do 1. februara boraviće na Kipru, gde će obaviti… »
Vesti dana »
Predao se osumnjičeni za ubistvo u Inđiji: Sumnja se da je on žrtvi zadao smrtonosnu povredu (foto)
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Premijer Vučević boravi u dvodnevnoj poseti Banjaluci gde će prisustvovati obeležavanju Dana Republike - 9. januara
RTV pre 4 satijoš 1 povezana
Ukrajinski napad na Saratov i Engels, oštećeno industrijsko preduzeće; Zelenski najavljuje nove ofanzive na Kursk
RTS pre 27 minutajoš 2 povezane
Hamas čeka odgovor Izraela o uslovima primirja; Tramp preti "paklom" na Bliskom istoku
RTS pre 1 satjoš 4 povezane