Povezane vesti
"Vredan, pošten, radan" kao lav se bori da njih troje othrani i podigne: Marko ih sam gleda, pere i čuva, majka otišla…
Kurir 09.01.2024
Marko Ljubović iz Titela jedan je od onih koji u sebi nosi sav teret koji mu je život natovario na pleća. Odnedavno sam podiže troje dece koju pokušava da prehrani odlazeći u nadnicu. TITEL - Ja sam hteo decu i za svoju decu moram da se borim kako… »
Marko iz Titela kao lav se bori za njih troje! Žena ga napustila, a da bi ih prehranio radi teške poslove - za siću!
Mondo 09.01.2024
Marko Ljubović iz Titela jedan je od onih koji u sebi nosi sav teret koji mu je život natovario na pleća. Odnedavno sam podiže troje dece koju pokušava da prehrani odlazeći u nadnicu. Marko Ljubović iz Titela jedan je od onih koji u sebi nosi sav… »
Vesti dana »
Ministar Starović oglasio se s mesta tragedije u Barajevu: Potvrdio da se sumnja da je požar u staračkom domu podmetnut, nastradalo 8 korisnika
Kurir pre 15 minutajoš 91 povezana
Studenti najavili blokadu sva tri mosta u Novom Sadu 1. februara na Dan grada
Beta pre 16 minutajoš 81 povezana
Advokati potpuno obustavili rad na sedam dana, Viši sud obustavio izvršenje njihove odluke
RTV pre 1 satjoš 42 povezane
Uhapšeni vlasnici doma za stare u Barajevu: Majka, otac i sin privedeni zbog jezive tragedije: Osmoro stradalo u požaru!
Blic pre 15 minutajoš 55 povezanih