Povezane vesti
"Vredan, pošten, radan" kao lav se bori da njih troje othrani i podigne: Marko ih sam gleda, pere i čuva, majka otišla…
Kurir 09.01.2024
Marko Ljubović iz Titela jedan je od onih koji u sebi nosi sav teret koji mu je život natovario na pleća. Odnedavno sam podiže troje dece koju pokušava da prehrani odlazeći u nadnicu. TITEL - Ja sam hteo decu i za svoju decu moram da se borim kako umem i… »
Marko iz Titela kao lav se bori za njih troje! Žena ga napustila, a da bi ih prehranio radi teške poslove - za siću!
Mondo 09.01.2024
Marko Ljubović iz Titela jedan je od onih koji u sebi nosi sav teret koji mu je život natovario na pleća. Odnedavno sam podiže troje dece koju pokušava da prehrani odlazeći u nadnicu. Marko Ljubović iz Titela jedan je od onih koji u sebi nosi sav teret… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro