Povezane vesti
Studenti: „Moramo da probudimo mlade da shvate zašto je važno da se bore“
Novi magazin 09.01.2024
Jedan od organizatora nedavnih protesta studenata i aktivista u Beogradu Nikola Ristić izjavio je u emisiji Newsnight da će "pobuna studenata i mladih zbog krađe na izborima 17. decembra" biti veoma brzo nastavljena, ali da još ne može otkriti kada… »
Zašto su studenti na ulici i ne odustaju: „Moramo da probudimo mlade da shvate zašto je važno da se bore“
N1 Info 09.01.2024
Jedan od organizatora nedavnih protesta studenata i aktivista u Beogradu Nikola Ristić izjavio je u emisiji Newsnight da će "pobuna studenata i mladih zbog krađe na izborima 17. decembra" biti veoma brzo nastavljena, ali da još ne može otkriti kada… »
Vesti dana »
RHMZ objavio novu prognozu: Evo kada prestaje kiša, stiže razvedravanje, poznato kakvo će biti vreme za vikend
NIN pre 33 minutajoš 25 povezanih
Hrvati horski kukaju iako je Matanović sam priznao: „Osetio sam da me je zakačila“, selektor tvrdi da je suđenje ipak bilo loše!
Hot sport pre 23 minutajoš 36 povezanih
Podignuta optužnica protiv četiri osobe zbog pokušaja ubistva učenika: Tukli ga čekićem i metalnom šipkom tokom školskog odmora
Nova pre 43 minutajoš 15 povezanih
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 1 satjoš 99 povezanih
Tela dece ni porodice ne mogu da prepoznaju: Nema reči da se opiše užas u Venecueli, konačan broj žrtava se ne nazire
Večernje novosti pre 2 satajoš 15 povezanih