Povezane vesti
Dodik objavio mogućnost saradnje sa Zavetnicima
Sputnik 10.01.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik objavio je da je razgovarao u Banjaluci sa predsednicom vanparlamentarne Srpske stranke Zavetnici Milicom Đurđević Stamenkovski o mogućnostima saradnje njihovih političkih partija. Posle ceremonije obeležavanja… »
Dodik: Razgovarao sam s Milicom Đurđević Stamenkovski o saradnji naših partija
Nedeljnik 10.01.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik objavio je u utorak uveče da je u Banjaluci razgovarao sa predsednicom Srpske stranke Zavetnici Milicom Đurđević Stamenkovski o mogućnostima saradnje njihovih političkih partija. Posle ceremonije obeležavanja… »
Dodik: Razgovarao sam sa liderkom Zavetnika o saradnji naših partija
Radio sto plus 10.01.2024
Разговарао сам вечерас са Милицом Ђурђевић Стаменковски, лидерком Српске странке Заветници. Изразио сам захвалност што је са делегацијом своје странке посјетила Српску и са нама обиљежила за нас веома значајан Дан Републике. Посебно сам захвалан што… »
Novi magazin 10.01.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik objavio je da je razgovarao u Banjaluci sa predsednicom vanparlamentarne Srpske stranke Zavetnici Milicom Đurđević Stamenkovski o mogućnostima saradnje njihovih političkih partija. Posle ceremonije obeležavanja… »
Dodik: Razgovarao sam s Milicom Đurđević Stamenkovski o saradnji naših partija
N1 Info 10.01.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik objavio je u utorak uveče da je u Banjaluci razgovarao sa predsednicom Srpske stranke Zavetnici Milicom Đurđević Stamenkovski o mogućnostima saradnje njihovih političkih partija. Posle ceremonije obeležavanja… »
Radio 021 10.01.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik objavio je da je razgovarao u Banjaluci sa predsednicom vanparlamentarne stranke Zavetnici Milicom Đurđević Stamenkovski o mogućnostima saradnje. Posle ceremonije obeležavanja Dana Republike Srpske, Dodik… »
Danas 10.01.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik objavio je večeras da je razgovarao u Banjaluci sa predsednicom vanparlamentarne Srpske stranke Zavetnici Milicom Đurđević Stamenkovski o mogućnostima saradnje njihovih političkih partija. Posle ceremonije… »
Vesti dana »
Hidrogeolog Stevanović: Dunav nizak zbog malih padavina, a isparenje vode kao u Africi
Beta pre 44 minutajoš 22 povezane
Srbija pod udarom ekstremnog toplotnog talasa sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 77 povezanih
Više od 20 udruženja traži povlačenje Nacrta zakona o dobrobiti životinja
Radio 021 pre 4 satijoš 8 povezanih
Komesarijat za izbeglice: Održan parastos žrtvama "Oluje" u Crkvi Svetog Marka
Euronews pre 29 minutajoš 109 povezanih