Повезане вести
Додик објавио могуц́ност сарадње са Заветницима
Спутник 10.01.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик објавио је да је разговарао у Бањалуци са председницом ванпарламентарне Српске странке Заветници Милицом Ђурђевиц́ Стаменковски о могуц́ностима сарадње њихових политичких партија… »
Додик: Разговарао сам с Милицом Ђурђевић Стаменковски о сарадњи наших партија
Недељник 10.01.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик објавио је у уторак увече да је у Бањалуци разговарао са председницом Српске странке Заветници Милицом Ђурђевић Стаменковски о могућностима сарадње њихових политичких партија. После… »
Додик: Разговарао сам са лидерком Заветника о сарадњи наших партија
Радио сто плус 10.01.2024
Разговарао сам вечерас са Милицом Ђурђевић Стаменковски, лидерком Српске странке Заветници. Изразио сам захвалност што је са делегацијом своје странке посјетила Српску и са нама обиљежила за нас веома значајан Дан Републике… »
Нови магазин 10.01.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик објавио је да је разговарао у Бањалуци са председницом ванпарламентарне Српске странке Заветници Милицом Ђурђевић Стаменковски о могућностима сарадње њихових политичких партија. После… »
Додик: Разговарао сам с Милицом Ђурђевић Стаменковски о сарадњи наших партија
Н1 Инфо 10.01.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик објавио је у уторак увече да је у Бањалуци разговарао са председницом Српске странке Заветници Милицом Ђурђевић Стаменковски о могућностима сарадње њихових политичких партија. После… »
Радио 021 10.01.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик објавио је да је разговарао у Бањалуци са председницом ванпарламентарне странке Заветници Милицом Ђурђевић Стаменковски о могућностима сарадње. После церемоније обележавања Дана… »
Данас 10.01.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик објавио је вечерас да је разговарао у Бањалуци са председницом ванпарламентарне Српске странке Заветници Милицом Ђурђевић Стаменковски о могућностима сарадње њихових политичких… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 51 минутајош 24 повезане
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 23 минутајош 11 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 5 сатијош 3 повезане