Povezane vesti
Novi premijer Francuske: Jedan od prioriteta ponovno naoružavanje
Al Jazeera 10.01.2024
Gabriel Attal je naveo da će se njegova politika bazirati i na zadržavanju kontrole nad ‘našom sudbinom’ i iskorištavanju francuskog potencijala. Novoimenovani francuski premijer Gabriel Attal zahvalio je predsjedniku Emmanuelu Macronu na imenovanju… »
"Prioritet je ponovno naoružavanje zemlje": Prvo oglašavanje novoizabranog premijera Francuske: Otkrio koji su njegovi ciljevi…
Blic 09.01.2024
Novoimenovani francuski premijer Gabrijel Atal zahvalio je danas predsedniku Emanuelu Makronu na imenovanju, dodavši da će jedan od njegovih glavnih prioriteta biti ponovno naoružavanje Francuske. - Hvala gospodine predsedniče na poverenju - napisao je… »
Vesti dana »
Pucnjava u školi u Turskoj: Četvoro ubijenih, drugi napad u 48 sati
BBC News pre 41 minutajoš 35 povezanih
Neprihvatljivo da se Goci i Vučić međusobno pozivaju u naš program
Serbian News Media pre 36 minutajoš 27 povezanih
"Ministarska se ne odbija", "Radila sam po nalogu ministra": Ko je sve upirao prstom u Selakovića na saslušanju u aferi "Generalštab"?
Nova pre 20 minutajoš 87 povezanih
Rat sa Iranom, pregovori Izraela i Libana, umešanost Kine i otklon EU: Da li je ovo početak kraja sukoba ili tek uvod u širu globalnu krizu?
Kurir pre 6 minutajoš 35 povezanih
Tramp pohvalio Petera Mađara: "Orban mi je bio prijatelj, lider Tise mi se sviđa, dobar je čovek"
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih