Повезане вести
Водитељка у сузама због његове језиве животне приче - "Дали су ми две недеље! Имао сам ужасне болове, нисам устајао"
Мондо 10.01.2024
Док је Роланд Немет причао своју тешку животну причу и откривао детаље велике борбе с опаком леукемијом, водитељка Сања Ћулибрк није издржала да не пусти сузу. Док је Роланд Немет причао своју тешку животну причу и откривао… »
"Почело је кад сам имао 4 године" Водитељка плакала док је слушала језиву причу младића како се бори са леукемијом
Курир 10.01.2024
Водитељка Сања Ћулибрк се током емисије расплакала, након што је чула животну причу Роланда Немета, младић који се до сада два пута изборио са леукемијом. Наиме, Роланд Немет је оболео од леукемије када је имао четири године и… »
"Био сам уморан и исцрпљен, безвољан, спавао сам преко 19 сати": Водитељка се сломила у емисији након тешке животне приче…
Блиц 10.01.2024
Водитељка Сања Ћулибрк се током емисије расплакала, након што је чула животну причу Роланда Немета, младић који се до сада два пута успешно зборио са леукемијом. Наиме, Роланд Немет је оболео од леукемије када је имао четири… »
Вести дана »

Завршен протест испред Више електротехничке, нови заказан за ујутру: У Новом Саду блокаде „на точковима“, протест и у Ужицу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Трамп запретио Русији новим царинама ако се не постигне договор о примирју у року од 50 дана
Данас пре 7 сатијош 2 повезане

Хаос у миријеву: Масовна туча 20 људи, полиција и интервентна на терену: Севали ашови и лопате (видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Промена кључних позиција у влади: Зеленски предложио Шмигаља за новог министра одбране Украјине
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана