Povezane vesti

Voditeljka u suzama zbog njegove jezive životne priče - "Dali su mi dve nedelje! Imao sam užasne bolove, nisam ustajao"

Voditeljka u suzama zbog njegove jezive životne priče - "Dali su mi dve nedelje! Imao sam užasne bolove, nisam ustajao"

Mondo 10.01.2024
Dok je Roland Nemet pričao svoju tešku životnu priču i otkrivao detalje velike borbe s opakom leukemijom, voditeljka Sanja Ćulibrk nije izdržala da ne pusti suzu. Dok je Roland Nemet pričao svoju tešku životnu priču i otkrivao detalje velike… »
"Počelo je kad sam imao 4 godine" Voditeljka plakala dok je slušala jezivu priču mladića kako se bori sa leukemijom

"Počelo je kad sam imao 4 godine" Voditeljka plakala dok je slušala jezivu priču mladića kako se bori sa leukemijom

Kurir 10.01.2024
Voditeljka Sanja Ćulibrk se tokom emisije rasplakala, nakon što je čula životnu priču Rolanda Nemeta, mladić koji se do sada dva puta izborio sa leukemijom. Naime, Roland Nemet je oboleo od leukemije kada je imao četiri godine i od tada počinje… »
"Bio sam umoran i iscrpljen, bezvoljan, spavao sam preko 19 sati": Voditeljka se slomila u emisiji nakon teške životne priče…

"Bio sam umoran i iscrpljen, bezvoljan, spavao sam preko 19 sati": Voditeljka se slomila u emisiji nakon teške životne priče…

Blic 10.01.2024
Voditeljka Sanja Ćulibrk se tokom emisije rasplakala, nakon što je čula životnu priču Rolanda Nemeta, mladić koji se do sada dva puta uspešno zborio sa leukemijom. Naime, Roland Nemet je oboleo od leukemije kada je imao četiri godine i od tada… »

Vesti dana »