Повезане вести

Убио сам ти брата! Огласила се мајка девојчице коју је ујак силовао 9 година! Фото, видео

Убио сам ти брата! Огласила се мајка девојчице коју је ујак силовао 9 година! Фото, видео

Курир 10.01.2024
Мушкарац (50) из грчког града Волоса ухапшен је због убиства шурака Албанца (33), преносе грчки медији. Након вести да је његову ћерку дуги низ година силовао ујак Албанац (33) отац га је убио, а о овом несрећном догађају се… »
Ја сам отац, шта сам могао да урадим: Ево шта је рекао човек који је убио шурака Албанца јер му је силовао ћерку! Овако је…

Ја сам отац, шта сам могао да урадим: Ево шта је рекао човек који је убио шурака Албанца јер му је силовао ћерку! Овако је…

Курир 10.01.2024
Отац који је у Грчкој убио шурака Албанца који му је девет година силовао ћерку, испричао је у полицији како се одлучио на овај корак. "Повредио ми је дете, ја сам отац, шта сам могао да урадим", рекао је он. Он је испричао да је… »
"Отац сам, шта сам друго могао да урадим"! Исповест мушкарца коме је шурак Албанац силовао ћерку: Уцењивао је снимцима

"Отац сам, шта сам друго могао да урадим"! Исповест мушкарца коме је шурак Албанац силовао ћерку: Уцењивао је снимцима

Мондо 10.01.2024
Отац девојке коју је силовао ујак Албанац испричао је како је дошло до убиства. Отац девојке коју је силовао ујак Албанац испричао је како је дошло до убиства. У грчком граду Волосу ухапшен је мушкарац (50) због убиства шурака… »
"Ја сам отац, шта сам могао да урадим": Овако је несрећни човек открио да му шурак Албанац злоставља ћерку

"Ја сам отац, шта сам могао да урадим": Овако је несрећни човек открио да му шурак Албанац злоставља ћерку

Телеграф 10.01.2024
Верује се да је Албанац снимке и фотографије задржао за себе и њима уцењивао тинејџерку. Отац који је у Грчкој убио шурака Албанца који му је девет година силовао ћерку, испричао је у полицији како се одлучио на овај корак… »
"Убио сам твог брата": Мајка девојчице коју је силовао ујак Албанац открила шта јој је муж рекао након злочина

"Убио сам твог брата": Мајка девојчице коју је силовао ујак Албанац открила шта јој је муж рекао након злочина

Телеграф 10.01.2024
Она је први пут дала изјаву за тамношње медије. Након вести да је његову ћерку дуги низ година силовао ујак Албанац (33) отац га је убио, а о овом несрећном догађају се огласила и његова супруга и сестра жртве. Она је први пут… »
Албанац силовао сестричину 9 пута, па га шурак брутално убио: Рекао жени да зове брата, па уследио крвав обрачун у кући

Албанац силовао сестричину 9 пута, па га шурак брутално убио: Рекао жени да зове брата, па уследио крвав обрачун у кући

Мондо 10.01.2024
Мушкарац (50) из Волоса у Грчкој, убио је брата своје супруге, јер му је силовао ћерку (18). Мушкарац (50) из Волоса у Грчкој, убио је брата своје супруге, јер му је силовао ћерку (18). Албанац (33), девет пута је силовао своју… »
Албанац 9 година уцењивао сестричину, терао је на однос: Отац ћерки рекао једно, па отишао да убије шурака

Албанац 9 година уцењивао сестричину, терао је на однос: Отац ћерки рекао једно, па отишао да убије шурака

Телеграф 10.01.2024
Верује се да је Албанац снимке и фотографије задржао за себе и њима уцењивао девојчицу. Мушкарац (50) из Волоса у Грчкој ухапшен је због убиства шурака Албанца (33), преносе грчки медији. Према писању медија, Осумњичени је из… »
Убио шурака Албанца када је сазнао да му је 9 година силовао ћерку (18): Пресудио му из пушке, па се сам предао полицији у…

Убио шурака Албанца када је сазнао да му је 9 година силовао ћерку (18): Пресудио му из пушке, па се сам предао полицији у…

Курир 10.01.2024
Мушкарац (50) из грчког града Волоса ухапшен је због убиства шурака Албанца (33), преносе грчки медији. Наводи се да је осумњичени из пушке, коју је легално поседовао, пуцао и убио брата своје супруге а онда се добровољно… »
Мушкарац убио шурака Албанца кад је сазнао да је 9 година силовао његову ћерку: Сам се предао полицији

Мушкарац убио шурака Албанца кад је сазнао да је 9 година силовао његову ћерку: Сам се предао полицији

Телеграф 10.01.2024
Осумњичени је из пушке, коју је легално поседовао, пуцао и убио брата своје супруге а онда се добровољно предао полицији, признајући злочин. Мушкарац (50) из Волоса у Грчкој ухапшен је због убиства шурака Албанца (33), преносе… »

Вести дана »

Први кикс Старе даме (видео)

Први кикс Старе даме (видео)

Спортски журнал пре 2 минутајош 37 повезаних
УЖИВО - Милошевић за Партизанову наду!

УЖИВО - Милошевић за Партизанову наду!

Спортске.нет пре 2 минутајош 61 повезана
Адриана Вилагош осма

Адриана Вилагош осма

Вести онлине пре 3 сатајош 67 повезаних