Povezane vesti

Ubio sam ti brata! Oglasila se majka devojčice koju je ujak silovao 9 godina! Foto, video

Ubio sam ti brata! Oglasila se majka devojčice koju je ujak silovao 9 godina! Foto, video

Kurir 10.01.2024
Muškarac (50) iz grčkog grada Volosa uhapšen je zbog ubistva šuraka Albanca (33), prenose grčki mediji. Nakon vesti da je njegovu ćerku dugi niz godina silovao ujak Albanac (33) otac ga je ubio, a o ovom nesrećnom događaju se oglasila i njegova… »
Ja sam otac, šta sam mogao da uradim: Evo šta je rekao čovek koji je ubio šuraka Albanca jer mu je silovao ćerku! Ovako je…

Ja sam otac, šta sam mogao da uradim: Evo šta je rekao čovek koji je ubio šuraka Albanca jer mu je silovao ćerku! Ovako je…

Kurir 10.01.2024
Otac koji je u Grčkoj ubio šuraka Albanca koji mu je devet godina silovao ćerku, ispričao je u policiji kako se odlučio na ovaj korak. "Povredio mi je dete, ja sam otac, šta sam mogao da uradim", rekao je on. On je ispričao da je shvatio da nešto… »
"Otac sam, šta sam drugo mogao da uradim"! Ispovest muškarca kome je šurak Albanac silovao ćerku: Ucenjivao je snimcima

"Otac sam, šta sam drugo mogao da uradim"! Ispovest muškarca kome je šurak Albanac silovao ćerku: Ucenjivao je snimcima

Mondo 10.01.2024
Otac devojke koju je silovao ujak Albanac ispričao je kako je došlo do ubistva. Otac devojke koju je silovao ujak Albanac ispričao je kako je došlo do ubistva. U grčkom gradu Volosu uhapšen je muškarac (50) zbog ubistva šuraka Albanca (33), a u… »
"Ja sam otac, šta sam mogao da uradim": Ovako je nesrećni čovek otkrio da mu šurak Albanac zlostavlja ćerku

"Ja sam otac, šta sam mogao da uradim": Ovako je nesrećni čovek otkrio da mu šurak Albanac zlostavlja ćerku

Telegraf 10.01.2024
Veruje se da je Albanac snimke i fotografije zadržao za sebe i njima ucenjivao tinejdžerku. Otac koji je u Grčkoj ubio šuraka Albanca koji mu je devet godina silovao ćerku, ispričao je u policiji kako se odlučio na ovaj korak. "Povredio mi je dete… »
Pozvao me nakon jezivog zločina i rekao "ubio sam tvog brata": Oglasila se majka devojčice koju je silovao ujak Albanac!

Pozvao me nakon jezivog zločina i rekao "ubio sam tvog brata": Oglasila se majka devojčice koju je silovao ujak Albanac!

Mondo 10.01.2024
Majka devojčice koju je silovao ujak Albanac otkrila šta joj je muž rekao nakon zločina. Majka devojčice koju je silovao ujak Albanac otkrila šta joj je muž rekao nakon zločina. Muškarac (50) iz grčkog grada Volosa uhapšen je zbog ubistva… »
"Ubio sam tvog brata": Majka devojčice koju je silovao ujak Albanac otkrila šta joj je muž rekao nakon zločina

"Ubio sam tvog brata": Majka devojčice koju je silovao ujak Albanac otkrila šta joj je muž rekao nakon zločina

Telegraf 10.01.2024
Ona je prvi put dala izjavu za tamnošnje medije. Nakon vesti da je njegovu ćerku dugi niz godina silovao ujak Albanac (33) otac ga je ubio, a o ovom nesrećnom događaju se oglasila i njegova supruga i sestra žrtve. Ona je prvi put dala izjavu za… »
Albanac silovao sestričinu 9 puta, pa ga šurak brutalno ubio: Rekao ženi da zove brata, pa usledio krvav obračun u kući

Albanac silovao sestričinu 9 puta, pa ga šurak brutalno ubio: Rekao ženi da zove brata, pa usledio krvav obračun u kući

Mondo 10.01.2024
Muškarac (50) iz Volosa u Grčkoj, ubio je brata svoje supruge, jer mu je silovao ćerku (18). Muškarac (50) iz Volosa u Grčkoj, ubio je brata svoje supruge, jer mu je silovao ćerku (18). Albanac (33), devet puta je silovao svoju sestričinu, zbog… »
Albanac 9 godina ucenjivao sestričinu, terao je na odnos: Otac ćerki rekao jedno, pa otišao da ubije šuraka

Albanac 9 godina ucenjivao sestričinu, terao je na odnos: Otac ćerki rekao jedno, pa otišao da ubije šuraka

Telegraf 10.01.2024
Veruje se da je Albanac snimke i fotografije zadržao za sebe i njima ucenjivao devojčicu. Muškarac (50) iz Volosa u Grčkoj uhapšen je zbog ubistva šuraka Albanca (33), prenose grčki mediji. Prema pisanju medija, Osumnjičeni je iz puške, koju je… »
Ubio šuraka jer mu je silovao ćerku: Albanac je zlostavljao devojčicu devet godina i još je ucenjivao

Ubio šuraka jer mu je silovao ćerku: Albanac je zlostavljao devojčicu devet godina i još je ucenjivao

Blic 10.01.2024
Muškarac (50) iz grčkog grada Volosa uhapšen je zbog ubistva šuraka Albanca (33), prenose grčki mediji. Navodi se da je osumnjičeni iz puške, koju je legalno posedovao, pucao i ubio brata svoje supruge a onda se dobrovoljno predao policiji… »
Ubio šuraka Albanca kada je saznao da mu je 9 godina silovao ćerku (18): Presudio mu iz puške, pa se sam predao policiji u…

Ubio šuraka Albanca kada je saznao da mu je 9 godina silovao ćerku (18): Presudio mu iz puške, pa se sam predao policiji u…

Kurir 10.01.2024
Muškarac (50) iz grčkog grada Volosa uhapšen je zbog ubistva šuraka Albanca (33), prenose grčki mediji. Navodi se da je osumnjičeni iz puške, koju je legalno posedovao, pucao i ubio brata svoje supruge a onda se dobrovoljno predao policiji… »
Muškarac ubio šuraka Albanca kad je saznao da je 9 godina silovao njegovu ćerku: Sam se predao policiji

Muškarac ubio šuraka Albanca kad je saznao da je 9 godina silovao njegovu ćerku: Sam se predao policiji

Telegraf 10.01.2024
Osumnjičeni je iz puške, koju je legalno posedovao, pucao i ubio brata svoje supruge a onda se dobrovoljno predao policiji, priznajući zločin. Muškarac (50) iz Volosa u Grčkoj uhapšen je zbog ubistva šuraka Albanca (33), prenose grčki mediji… »

Vesti dana »