Повезане вести

Вучић у Руском дому у Београду: Односи Србије и Русије врло добри, Србија није ничији протекторат

Вучић у Руском дому у Београду: Односи Србије и Русије врло добри, Србија није ничији протекторат

Правда 10.01.2024
Председник Србије Александар Вучић добио је данас чланску карту библиотеке у Руском дому у Београду. Председник Србије Александар Вучић посетио је данас Руски дом у Београду, и том приликом добио чланску карту библиотеке у Руском… »
Вучић у Руском дому: Разочаран сам изјавом Камерона, нисмо „прокси“ Русије

Вучић у Руском дому: Разочаран сам изјавом Камерона, нисмо „прокси“ Русије

Н1 Инфо 10.01.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је разочаран изјавом британског министра спољних послова Дејвида Камерона који је назвао Србију "проксијем Русије". Додао је да је Србија независна земља и није прокси ни Русије… »
Ко је Јевгениј Баранов, директор Руског дома у Београду?

Ко је Јевгениј Баранов, директор Руског дома у Београду?

Данас 10.01.2024
Током посете председника Србије Александра Вучића Руском дому у Београду, сем амбасадора РФ Александара Боцан Харченка, у жижи пажње медија и јавности нашао се и директор овог центра за културу и науку Русије у Србији – Јевгениј… »
Боцан-Харченко: Не тражимо од Србије да се претвори у проруску земљу

Боцан-Харченко: Не тражимо од Србије да се претвори у проруску земљу

Вести онлине 10.01.2024
Амбасадор Русије у Србији Александар Боцан-Харченко рекао је данас да Русија не тражи од својих партнерских земаља да се претворе у проруске државе, већ да те земље поштују своје националне интересе, јер то пружа најбољу… »
Председник: Нисмо ничији протекторат; Боцан Харченко: Не тражимо да се Србија претвори у проруску земљу

Председник: Нисмо ничији протекторат; Боцан Харченко: Не тражимо да се Србија претвори у проруску земљу

РТВ 10.01.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су односи Србије и Русије врло добри, изјавио је Вучић прилико посете Руском дому. Истакао је да је Србија независна и суверена земља и да није протекторат, ни Русије… »
"Постоји тајни тунел, али никада нисам ушао": Вучић потврдио урбани мит да зграда Председништва има скривени пролаз, ево где…

"Постоји тајни тунел, али никада нисам ушао": Вучић потврдио урбани мит да зграда Председништва има скривени пролаз, ево где…

Блиц 10.01.2024
Председник Србије Александар Вучић добио је током данашње посете Руском дому на поклон слику за коју је рекао да ће стајати у комшилуку, у згради Председништва, које је удаљено тек стотинак метара ваздушном линијом. - Биће у… »
Вучић у обиласку Руског дома: "Србија је независна и суверена земља која није ничији протекторат"

Вучић у обиласку Руског дома: "Србија је независна и суверена земља која није ничији протекторат"

Еуроневс 10.01.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас током обиласка Руског дома у Београду, да су односи Србије и Русије врло добри. Истакао је да је Србија независна и суверена земља и да није протекторат, ни Русије, ни… »
Вучић: Разочаран сам изјавом Камерона, Србија није „прокси“ Русије

Вучић: Разочаран сам изјавом Камерона, Србија није „прокси“ Русије

Недељник 10.01.2024
(Бета) – Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је разочаран изјавом британског министра спољних послова Дејвида Камерона који је назвао Србију „проксијем Русије“. Додао је да је Србија независна земља и да није… »
Вучиц́ из Руског дома одговорио Камерону: Нисмо ничији протекторат, па ни Русије /фото/

Вучиц́ из Руског дома одговорио Камерону: Нисмо ничији протекторат, па ни Русије /фото/

Спутник 10.01.2024
Односи Србије и Русије су врло добри, изјавио је данас председник Србије Александар Вучиц́ приликом посете Руском дому у Београду, где је добио чланску карту библиотеке те институције. Истакао је да је Србија независна и суверена… »
Председник Србије и руски амбасадор обилазе Руски дом: Вучић разочаран изјавом Камерона да је „прокси Русије“

Председник Србије и руски амбасадор обилазе Руски дом: Вучић разочаран изјавом Камерона да је „прокси Русије“

Данас 10.01.2024
Задовољни смо односима Русије и Србије, али увек желимо боље и више. Имамо могућности и подршку председника владе и државе за то, рекао је руски амбасадор у Београду Александар Боцан Харченко који са председником Србије… »
Вучић о Камероновој изјави: Србија није прокси Русије на Балкану

Вучић о Камероновој изјави: Србија није прокси Русије на Балкану

Слободна Европа 10.01.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у среду да је разочаран изјавом британског министра спољних послова Дејвида Камерона који је назвао Србију "проксијем Русије". Вучић је током посете Руском дому у Београду додао да… »
Да ли ће западњаци полудети: Ево шта је Вучић урадио!

Да ли ће западњаци полудети: Ево шта је Вучић урадио!

Правда 10.01.2024
Председник Србије Александар Вучић посетио је данас Руски дом у Београду. Председника Вучића дочекали су директор Руског дома Јевгениј Баранов и амбасадор Русије Александар Боцан Харченко. Вучићу ће у Руском дому бити уручена… »
Вучић у Руском дому: Не бринем како ће коментарисати ову посету (ФОТО)

Вучић у Руском дому: Не бринем како ће коментарисати ову посету (ФОТО)

Инсајдер 10.01.2024
Председник Србије Александар Вучић посетио је у среду 10. јануара Руски дом у Београду. Дочекали су га директор Руског дома Јевгениј Баранов и амбасадор Русије Александар Боцан Харченко. Том приликом председника Србије упознали… »
Председник ушао у руски дом па се сетио детињства! Вучић открио зашто га је отац стално ту доводио

Председник ушао у руски дом па се сетио детињства! Вучић открио зашто га је отац стално ту доводио

Курир 10.01.2024
БЕОГРАД - Када сам дечак био, тата ме је доводио да гледам цртане филмове и ја сам запамтио Коњић Грбоњић јер сам то волео највише... Подсећа ме на ту салу... Али јесте, сад је много дотеранија и сређенија али је много лепа -… »
Харченко: Не тражимо од Србије да се претвори у проруску земљу

Харченко: Не тражимо од Србије да се претвори у проруску земљу

Телеграф 10.01.2024
Додао је да се нада да ће и политички односи и сарадања у култури да се наставе. Амбасадор Русије у Србији Александар Боцан Харченко рекао је данас да Русија не тражи од својих партнерских земаља да се претворе у проруске… »
Вучић: Честитао сам Дан РС, намеравам да га честитам и убудуће

Бета 10.01.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да славље у Републици Српској поводом обележавања 9. јануара није он организовао, али да је честитао Дан РС. Вучић је приликом обиласка Руског дома у Београду рекао да је… »

Радио сто плус 10.01.2024
Вучић је приликом обиласка Руског дома у Београду рекао да је честитао Дан Републике Српске и прошле године, а да намерава да га честита и убудуће. “Поносан сам на чињеницу да не само руководство, него и сви људи у РС знају да… »
Вучић: Односи Србије и Русије врло добри, Србија није ничији потекторат

Вучић: Односи Србије и Русије врло добри, Србија није ничији потекторат

Телеграф 10.01.2024
Србија се дичи својом самосталношћу, нагласио је он. Односи Србије и Русије су врло добри, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић прилико посете Руском дому у Београду. Истакао је да је Србија независна и суверена… »
Вучић добио чланску карту биоблиотеке у Руском дому

Вучић добио чланску карту биоблиотеке у Руском дому

Телеграф 10.01.2024
Како је речено, библиотека Руског дома има 75.000 књига. Председник Србије Александар Вучић добио је данас чланску карту библиотеке у Руском дому у Београду. Вучића су директор Руског дома Јевгениј Баранов и амбасадор Русије… »
Вучић посетио Руски дом у Београду

Вучић посетио Руски дом у Београду

Телеграф 10.01.2024
Вучићу ће у Руском дому бити уручена књига, чланска карта библиотеке и слика. Председник Србије Александар Вучић посетио је данас Руски дом у Београду. Председника Вучића дочекали су директор Руског дома Јевгениј Баранов и… »

Вести дана »