Povezane vesti

Trebalo mi je 10 godina da se oporavim: Žika Jakšić bio spasilac na bazenu i radio kao taksista - Prihvatiš da ti ne ide

Trebalo mi je 10 godina da se oporavim: Žika Jakšić bio spasilac na bazenu i radio kao taksista - Prihvatiš da ti ne ide

Mondo 10.01.2024
Žika Jakšić o poslovima, deci i bivšim suprugama. Žika Jakšić o poslovima, deci i bivšim suprugama Jedno od najpoznatijih lica " Grand" produkcije, producent i voditelj Žika Jakšić u mladosti je živeo na relaciji Srbija - Nemačka, a u svojim… »
"Zaljubljen sam, ali neću da se ženim": Žika Jakšić progovorio o novoj devojci, ali spomenuo i bivše žene

"Zaljubljen sam, ali neću da se ženim": Žika Jakšić progovorio o novoj devojci, ali spomenuo i bivše žene

Blic 10.01.2024
Privatni život producentai voditelja, Žike Jakšića, oduvek je intrigirao javnost, mada kako sam kaže, on u tome ne vidi nikakvu intrigu. U mladosti ste radili kao spasilac na bazenu, vodili restoran u Nemačkoj gde ste i doživeli finansijski krah i… »
"Zaljubljen sam, ali ništa od ženidbe" Žika Jakšić iskreno o bivšim suprugama i odnosu sa sinovima: Moj život nije…

"Zaljubljen sam, ali ništa od ženidbe" Žika Jakšić iskreno o bivšim suprugama i odnosu sa sinovima: Moj život nije…

Kurir 10.01.2024
Privatni život producentai voditelja Žike Jakšića oduvek je intrigirao javnost, mada kako sam kaže, on u tome ne vidi nikakvu intrigu. U mladosti ste radili kao spasilac na bazenu, vodili restoran u Nemačkoj gde ste i doživeli finansijski krah i o… »
Kum im je bio svešteno lice: Saška Đoković prvi put podelila priču o ocu koji im je krstio sina i venčao ih: "On mi je…

Kum im je bio svešteno lice: Saška Đoković prvi put podelila priču o ocu koji im je krstio sina i venčao ih: "On mi je…

Blic 09.01.2024
Brat tenisera Novaka Đokovića, Đorđe Đoković i njegova supruga Saška nedavno su kristili sina Aleksandra, a ona je sada na svom Instagramu podelila priču o njihovom kumu, koji je svešteno lice. Saška je objavila fotografiju sa krštenja, a uz to… »

Vesti dana »