Povezane vesti
Trebalo mi je 10 godina da se oporavim: Žika Jakšić bio spasilac na bazenu i radio kao taksista - Prihvatiš da ti ne ide
Mondo 10.01.2024
Žika Jakšić o poslovima, deci i bivšim suprugama. Žika Jakšić o poslovima, deci i bivšim suprugama Jedno od najpoznatijih lica " Grand" produkcije, producent i voditelj Žika Jakšić u mladosti je živeo na relaciji Srbija - Nemačka, a u svojim intervjuima… »
"Zaljubljen sam, ali neću da se ženim": Žika Jakšić progovorio o novoj devojci, ali spomenuo i bivše žene
Blic 10.01.2024
Privatni život producentai voditelja, Žike Jakšića, oduvek je intrigirao javnost, mada kako sam kaže, on u tome ne vidi nikakvu intrigu. U mladosti ste radili kao spasilac na bazenu, vodili restoran u Nemačkoj gde ste i doživeli finansijski krah i o tome… »
"Zaljubljen sam, ali ništa od ženidbe" Žika Jakšić iskreno o bivšim suprugama i odnosu sa sinovima: Moj život nije šoubiznis!…
Kurir 10.01.2024
Privatni život producentai voditelja Žike Jakšića oduvek je intrigirao javnost, mada kako sam kaže, on u tome ne vidi nikakvu intrigu. U mladosti ste radili kao spasilac na bazenu, vodili restoran u Nemačkoj gde ste i doživeli finansijski krah i o tome… »
Kum im je bio svešteno lice: Saška Đoković prvi put podelila priču o ocu koji im je krstio sina i venčao ih: "On mi je pomogao…
Blic 09.01.2024
Brat tenisera Novaka Đokovića, Đorđe Đoković i njegova supruga Saška nedavno su kristili sina Aleksandra, a ona je sada na svom Instagramu podelila priču o njihovom kumu, koji je svešteno lice. Saška je objavila fotografiju sa krštenja, a uz to je… »
Vesti dana »

Urednici Junajted medija izrazili zabrinutost zbog smene čelnih ljudi Junajted grupe
Radio sto plus pre 35 minutajoš 16 povezanih

Studenti održali protest ispred Prvog OJT, predali krivičnu prijavu protiv Vučića
Novi magazin pre 25 minutajoš 37 povezanih

Pucao u parkirani motocikl u Kotežu pa odbacio torbu sa dva pištolja
RTV pre 20 minutajoš 13 povezanih