Povezane vesti
Roze kuhinja, zlatni detalji: Zavirite u kuću našeg folkera na selu - sam održava veliko imanje i prostranu kuću: "Ovo je moje…
Blic 10.01.2024
Pevač Era Ojdanić uživa da provodi vreme na imanju u selu Stepojevac gde smo ga svojevremeno i posetili. Raskošno imanje folker sam održava, ali i veliki broj domaćih životinja koje poseduje. - Ovo je moje malo carstvo. Sve sam održavam. Tu je i moj sin… »
Na farmi čuva ovce, gaji povrće Folker ima kuću u Leskovcu, fasada s roze detaljima, i kuhinja mu roza, a u dnevnoj čudna stvar…
Kurir 10.01.2024
Pevač Era Ojdanić otvorio je svoje kuće u selu Leskovac, nadomak Lazarevca gde poseduje i veliko poljoprivredno imanje. Ojdanić u svom vlasništvu pored kuće ima farmu, restoran, kao i sada već čuveni motel na Ibarskoj magistrali koji je poklonio… »
Vesti dana »
Protestnom šetnjom u Beogradu studenti Pravnog fakulteta obeležili godišnjicu početka blokada
Slobodna Evropa pre 50 minutajoš 25 povezanih
Zelenski odmah reagovao posle packe Trampa! Nagli zaokret Kijeva, izbori mogu biti održani za 60 do 90 dana!
Kurir pre 5 minutajoš 39 povezanih
Vučić: Tri moguće opcije za NIS, sve mora biti rešeno do 15. januara, spremni smo da platimo…
Morava info pre 3 satajoš 27 povezanih
Evidentirano više od 45.000 nelegalnih objekata: Najviše građana se na ovaj način prijavilo za legalizaciju
Mondo pre 25 minutajoš 55 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 34 povezane