Povezane vesti
Roze kuhinja, zlatni detalji: Zavirite u kuću našeg folkera na selu - sam održava veliko imanje i prostranu kuću: "Ovo je…
Blic 10.01.2024
Pevač Era Ojdanić uživa da provodi vreme na imanju u selu Stepojevac gde smo ga svojevremeno i posetili. Raskošno imanje folker sam održava, ali i veliki broj domaćih životinja koje poseduje. - Ovo je moje malo carstvo. Sve sam održavam. Tu je i… »
Na farmi čuva ovce, gaji povrće Folker ima kuću u Leskovcu, fasada s roze detaljima, i kuhinja mu roza, a u dnevnoj čudna…
Kurir 10.01.2024
Pevač Era Ojdanić otvorio je svoje kuće u selu Leskovac, nadomak Lazarevca gde poseduje i veliko poljoprivredno imanje. Ojdanić u svom vlasništvu pored kuće ima farmu, restoran, kao i sada već čuveni motel na Ibarskoj magistrali koji je poklonio… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Policija se povukla ispred DIF-a u Novom Sadu: Žandarmi morali da evakuišu dekan iz kola Hitne pomoći
Nova pre 4 minutajoš 40 povezanih

Demonstranti u Novom Sadu napali dekana: Dif-a vodom i jajima Došlo do sukoba sa policijom (foto,video)
Blic pre 4 minutajoš 22 povezane

U Skupštini Srbije o Savetu REM-a, hoće li studenti prekinuti blokadu RTS-a
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana

Vučić: Niko nije uputio zahtev za raspisivanje izbora, svaka blokada je nasilje, država će izabrati kada da odgovori
NIN pre 1 satjoš 25 povezanih

Vremenska prognoza za utorak 29. april: Sutra pretežno sunčano i malo toplije
Beta pre 3 satajoš 17 povezanih