Povezane vesti
Roze kuhinja, zlatni detalji: Zavirite u kuću našeg folkera na selu - sam održava veliko imanje i prostranu kuću: "Ovo je moje…
Blic 10.01.2024
Pevač Era Ojdanić uživa da provodi vreme na imanju u selu Stepojevac gde smo ga svojevremeno i posetili. Raskošno imanje folker sam održava, ali i veliki broj domaćih životinja koje poseduje. - Ovo je moje malo carstvo. Sve sam održavam. Tu je i moj sin… »
Na farmi čuva ovce, gaji povrće Folker ima kuću u Leskovcu, fasada s roze detaljima, i kuhinja mu roza, a u dnevnoj čudna stvar…
Kurir 10.01.2024
Pevač Era Ojdanić otvorio je svoje kuće u selu Leskovac, nadomak Lazarevca gde poseduje i veliko poljoprivredno imanje. Ojdanić u svom vlasništvu pored kuće ima farmu, restoran, kao i sada već čuveni motel na Ibarskoj magistrali koji je poklonio… »
Vesti dana »

"Ta odluka će dovesti do katastrofalnih posledica" UAE osudili plan Izraela da preuzme kontrolu nad gradom Gaza
Večernje novosti pre 8 minutajoš 38 povezanih

Protest ispred Pravnog fakulteta: Šetnja do BIA u znak podrške studentkinji ovog fakulteta iz Crne Gore kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju (video)
Blic pre 18 minutajoš 23 povezane

Tramp: Vrlo brzo ću se sastani sa Putinom, dogovor o Ukrajini je veoma blizu
Telegraf pre 17 minutajoš 44 povezane

Pet osoba privedeno zbog napada na novinare tokom uklanjanja spomenika Pavlu Đurišiću
Nova pre 4 satijoš 27 povezanih

Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
RTS pre 3 satajoš 34 povezane