Povezane vesti
Dodik darivao zlatnikom 25 beba rođenih 9. januara
Telegraf 10.01.2024
Na Dan Republike Srpske, 9. januara 2024. godine, u bolnicama širom Srpske rođeno je 25 beba - 10 devojčica i 15 dečaka. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je povodom obeležavanja Dana Republike Srpske darovao zlatnikom 25 beba rođenih na 9… »
Dodik darivao zlatnikom 25 beba rodjenih 9. januara
RTV 10.01.2024
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je povodom obeležavanja Dana Republike Srpske darovao zlatnikom 25 beba rođenih na 9. januar, i čestitao ponosnim roditeljima koji su dobili prinove. Dodik je poručio da je s radošću primio ove lepe… »
(Foto): Dodik darovao zlatnikom 25 beba: Na Dan Republike rođeno 10 djevojčica i 15 dječaka
Blic 10.01.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, povodom obilježavanja Dana Republike Srpske, darovao je zlatnikom 25 beba rođenih na 9. januar, i čestitao ponosnim roditeljima koji su dobili nove članove porodice. Predsednik Dodik poručio je da je s radošću… »
Dodik darivao zlatnikom 25 beba
N1 Info 10.01.2024
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik povodom obeležavanja Dana RS darovao je zlatnikom 25 beba rođenih 9. januara i čestitao roditeljima, prenosi danas Radio-televizija RS. „Raduje me da imam priliku da kao predsednik Republike darujem sve bebe… »
Vesti dana »

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 45 minutajoš 4 povezane

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Njujork Tajms: Tramp planira da se sledeće nedelje sastane sa Putinom
Danas pre 2 satajoš 4 povezane

„Epilog dugogodišnje agonije u BiH“: Nakon odluke CIK-a da oduzme predsednički mandat Miloradu Dodiku
Danas pre 4 satijoš 1 povezana