Повезане вести

Продавала сам крпице у пролазу код зелењака за дневницу од 800 динара! Најсуровија новинарка се расплакала због овог питања!

Продавала сам крпице у пролазу код зелењака за дневницу од 800 динара! Најсуровија новинарка се расплакала због овог питања!

Курир 10.01.2024
Нови формат Курира " Није све тако црно", аутора и водитеља Јоване Матић Ђокић, представио је седму епизоду подкаста у ком је новинарка Љиљана Станишић оголила душу и говорила о свом детињству, одрастању, породици али и… »
"У тениској опреми са рекетом улетела сам у цркву" Станишићка о причи која јој је променила живот: Монахиња се одмах…

"У тениској опреми са рекетом улетела сам у цркву" Станишићка о причи која јој је променила живот: Монахиња се одмах…

Курир 10.01.2024
Љиљана Станишић била је гошћа седме епизоде подкаста " Није све тако црно" аутора и водитеља Јоване Матић Ђокић и први пут говорила о свом животу али и пословним успесима. Годинама за естраду представља страх и трепет, али и… »
Рушка Јакић открила зашто никада не носи здравствену књижицу - "Лепо живим са 1.000 динара, али и са 1.000 евра"

Рушка Јакић открила зашто никада не носи здравствену књижицу - "Лепо живим са 1.000 динара, али и са 1.000 евра"

Мондо 10.01.2024
Водитељка култне емисије "Љубав и мода" Рушка Јакић, својим ексцентричним изгледом и изјавама одувек се издвајала на јавној сцени и деценијама већ важи за даму са стилом. Водитељка култне емисије "Љубав и мода" Рушка Јакић… »

Вести дана »

Хитне мере државе у борби против афричке куге свиња

Хитне мере државе у борби против афричке куге свиња

Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Од данас смањене акцизе на гориво

Од данас смањене акцизе на гориво

Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 26 повезаних