Povezane vesti
"Ne znam ko je ona, pokazaćeš mi sliku": Maja Nikolić pričala o Prijovićki, pa šokirala - Ja nisam čula za nju!
Mondo 10.01.2024
Maja Nikolić u jednom od poslednjih intervjua komentarisala je Aleksandru Prijović, pa priznala da nikada nije čula za Dijanu Janković. Maja Nikolić u jednom od poslednjih intervjua komentarisala je Aleksandru Prijović, pa priznala da nikada nije čula za… »
Maja Nikolić progovorila o priji, a na pitanje o Didi j se nasmejala grohotom: Ne znam ko je ta persona, pokažite mi je...
Kurir 10.01.2024
Pevačica Maja Nikolić progovorila je o neverovatnom uspehu Aleksandre Prijović, ali se na pitanje o Didi Janković totalno zbunila, tvrdeći da ne zna ko je ta persona. Maja je istakla da muzika spaja ljude, a da je najbolji primer za to Aleksandra… »
Vesti dana »
Ristić najavio povratak paklenih vrućina: Srbija će se pržiti dva dana, a evo kada konačno stiže kiša
Mondo pre 24 minutajoš 33 povezane
Ruski 'Iljušin' i helikopteri EU gase požare u Srbiji, hoće li konačno kiša
BBC News pre 1 satjoš 18 povezanih
Bez promena na vrhu ATP liste: Siner ubedljivo prvi, Novak na petom mestu
Euronews pre 29 minutajoš 26 povezanih
Danas počinje skupštinska rasprava o rebalansu budžeta i još 58 tačaka dnevnog reda
Nova ekonomija pre 9 minutajoš 13 povezanih
Vozači, spremite se za čekanja i izmene: Evo šta danas menja vaše putovanje kroz Srbiju
Telegraf pre 44 minutajoš 14 povezanih